Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestie] FanArt

uwotm9.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Usunięcie podziału Grafika 3D. I tak jest tam mały ruch, tematy są mieszane, etc.

2. Może jakiś nabór na kidmoda czy coś, bo chyba nikt nie moderuje, a robi się tam syf. :)

Dektored już napisał temat z rekrutacją.

he?

Opublikowano

1. Neutral

2. Tak, ale na początek wziąć tam jakiegoś Moderatora z innego działu który by tam trochę ogarnął a potem Kidów szukać.

Opublikowano

1. Nie. Nawet jak jest mały ruch, to znajdą się osoby, które się tam wypowiadają. Pomieszanie grafiki rastrowej/vectorowej, która jest główną tematyką działu FA z grafiką 3D wpłynie niekorzystnie na dział.

2. Burdel? Nie wiem, gdzie ty tam widzisz burdel ;-) To, że tematy stoją kilka dni bez zamknięcia nie jest winą moderatora, tylko brakiem konkretnej informacji ze strony autora/ów, która by świadczyła o zamknięciu tematu.

2. Tak, ale na początek wziąć tam jakiegoś Moderatora z innego działu który by tam trochę ogarnął a potem Kidów szukać.

No way. Coś takiego w FA nie powinno mieć nigdy miejsca. Moderator FA, jak sama nazwa wskazuje, jest jego opiekunem. Oznacza to, że jest również wsparciem dla userów i pomocną dłonią w sprawach umieszczanych tam tematyk. Jeżeli aktualnie nie ma żadnego kandydata na stanowisko kidmoderatora, to bez problemu Global Moderatorzy mogą chwilowo pełnić rolę "sprzątaczek", czyli typowej moderacji.

Opublikowano

1. Może jest mały ruch, ale są osoby, które chętnie zaglądaj do takich działów - nie zabierajmy im tego ;-)

2. Opiekun działu jest. Jeśli on potrzebuje pomocy, to jestem na tak.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

1.Za. Skoro nie ma ruchu, to można usunąć, a tematy pojawiałyby się w dziale głównym.

2.Za, o ile nie jest pełen team.

Opublikowano

Czy osoby wyżej przebywają w FanArt, że się wypowiadają?

No właśnie... Nie tędy droga do nabijania postów panowie.

Ja jestem na Nie w każdej kwestii.

0LsM05U.png

Opublikowano

3D dodali, bo to była ponoć najlepsza opcja do wyboru z tego co pamiętam, ale uparli się że jakiś dział muszą dodać (dawno temu to było xD), ale można usunąć ruchu tam nie ma ;d

Z tego co mi się wydaje to każdy z MGT, może być modem FA. It's no big deal

NE8h1XT.png

Opublikowano

3D dodali, bo to była ponoć najlepsza opcja do wyboru z tego co pamiętam, ale uparli się że jakiś dział muszą dodać (dawno temu to było xD), ale można usunąć ruchu tam nie ma ;d

Z tego co mi się wydaje to każdy z MGT, może być modem FA. It's no big deal

BO SAM CHCESZ BYĆ MODEM SPRYCIARZU

Pomysł do dupy, będzie tyle moderatorów, to powstanie jeszcze większy chaos.

Co do tematu, to jestem na nie w każdej kwestii.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

1. Nie. Nawet jak jest mały ruch, to znajdą się osoby, które się tam wypowiadają. Pomieszanie grafiki rastrowej/vectorowej, która jest główną tematyką działu FA z grafiką 3D wpłynie niekorzystnie na dział.

2. Burdel? Nie wiem, gdzie ty tam widzisz burdel ;-) To, że tematy stoją kilka dni bez zamknięcia nie jest winą moderatora, tylko brakiem konkretnej informacji ze strony autora/ów, która by świadczyła o zamknięciu tematu.

No way. Coś takiego w FA nie powinno mieć nigdy miejsca. Moderator FA, jak sama nazwa wskazuje, jest jego opiekunem. Oznacza to, że jest również wsparciem dla userów i pomocną dłonią w sprawach umieszczanych tam tematyk. Jeżeli aktualnie nie ma żadnego kandydata na stanowisko kidmoderatora, to bez problemu Global Moderatorzy mogą chwilowo pełnić rolę "sprzątaczek", czyli typowej moderacji.

To troche tak jakby GM też nie powinni?

1.Nie

2. Tylko KID bo Atacama tam jest

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

BO SAM CHCESZ BYĆ MODEM SPRYCIARZU

Pomysł do dupy, będzie tyle moderatorów, to powstanie jeszcze większy chaos.

Co do tematu, to jestem na nie w każdej kwestii.

źle mnie zrozumiałeś miałem na myśli to że każdy z MGT nadaje się na moda a nie żeby wszyscy byli C:

NE8h1XT.png

Opublikowano

I tak już jest rekrutacja, niepotrzebnie, ale okej. A co do 1 propozycji to jestem na nie.

Rekrutacja została otwarta, bo potrzebny jest ktoś do pomocy, po za tym Atacama nie miał nic przeciwko, a wręcz przeciwnie, był za jej otwarciem.

Co do subforum to poobserwuje je jeszcze trochę czasu i zobaczę jak faktycznie tam jest. Jedno subforum zbyt nie wadzi.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...