Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Season 2 Proxy (Ghost 0.8)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ghost jako crapowaty cheat jest rozpoznawalny przez wielu graczy sezonu drugiego (co mnie zastanawia ^^). Obiecałem, że napiszę lepszego i zacząłem pisać jakiś czas temu. Z powodu nowych umiejętności i możliwości piszę ten hax już po raz trzeci. W związku z tym postanowiłem wypuścić to, co już nabazgrałem (jakimś cudem uchowało się na dysku).

Cheat features:

• Wybór IP, portu oraz lokalizacji maina z listy wyboru + sprawdzanie, czy serwer jest online
  • Hitcount (skill i normalny w jednym, hybryda nie działa)
  • Agi hack
  • Monster stacker (nie łapie NPC oraz graczy)
  • Auto Kill, do wyboru kill mobów lub graczy jednym spośród 18 skillów
  • Fast lahap i ulepszone Fast Combo (skille do wyboru)
  • Pickup (zbugowany) zbiera rzeczy wokół gracza + ustalanie minimalnej wartości zen
  • AFK Bot z autoskillem i autobuffem + auto TP
  • Sam teleport jest lepszy (skill teleport a nie, jak w przypadku 0.4, push), losowy skok nie działa

FAQ:

Biję z AK i jak skończy się mana, to postać już nie bije. Co robić?

Nie dodałem opcji autopot. Należy samemu wypić potki, ew zacząć skillować ppm, by main pił potki za nas.

Z włączonym autopickup przenosi mnie do lorenci. WTF?

Sam do końca nie rozumiem, dlaczego tak się dzieje. W końcu tp jest na pozycję itemu... BTW autopick najlepiej działa na lokacjach z dużą przestrzenią (devias, lorencia, etc).

Nie mogę hackować na siege server. Dlaczego?

Nie udało mi się ostatecznie zrobić switcha, stąd pomysł na 3 wersję.

Po jakimś czasie nie mogę używać skilli (AK działa ale nie widzę efektów) ani użyć warpu. OMGWTF?

Restart hacka. Licznik C3 do klienta ominął jeden pakiet (mass c3 do klienta powoduje takie cuś)

Mam dc jak wchodzę do gry. HELPME!

Prawdopodobnie brak zainstalowanej karty loopback, jak zainstalować:

Krok 1:

Panel Sterowania -> Dodaj sprzęt -> Został podłączony -> Nowe urządzenie -> Wybiorę z listy -> Karty sieciowe -> Karta Microsoft Loopback -> Instaluj

Krok 2:

Prawym przyciskiem myszy na połączenie loopback -> Właściwości -> Protokół Internetowy (TCP/IP) (Zaznaczyć) -> Właściwości (Niżej) -> Użyj następującego adresu IP (wybrać) -> W pole Adres IP wpisać 10.1.1.1 -> W pole Maksa podsieci wpisać 255.255.255.0 -> OK -> OK -> Uruchomić ponownie komputer -> Gotowe

Pozdrawiam,

mirraseq.

GhostProxy.rar

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

:) Dobra robota :)

...a co do crapowatości Ghosta :) , to lepszy crap niż nic :D

....pamiętaj Karma zawsze do Ciebie wraca :)

Opublikowano

z niecierpliwoscia czekam na poprawienie zbierania itemow, dobrze zrobiles ze zbiera czesci do fenia (narazie teoretycznie bo w praktyce narazie nie dziala)

Opublikowano

Wchodząc przez ten cheat na serwer (wersja 1.02c) dostaje dc, domyślam się, że jest w jakiś sposób zabezpieczony. Da radę to jakoś obejść?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

niestety jak na zlość ja też dostaje dc. jest to ver 1.02c priv.

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

Opublikowano

gitez dziala. W prawdzie przywłączaniu ak dostaje dc ale reszta jest ok thx :)

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gitez dziala. W prawdzie przywłączaniu ak dostaje dc ale reszta jest ok thx :)

Podczas wlaczania gry na tym programie dostaje dc i wyskakuje napis ze nie mozna sie polaczyc z serwerem bo prawdopodobnie jest wylaczony. Ale server jest wlaczony wiec nie wiem o co biega. Prosze o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Admin Cienia
Opublikowano

Może złe ip, może zły port może loopback nie skonfigurowany.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam taki problem , ponieważ gdy wchodze do gry jest ok lecz nie moge sie teleportowac do innych miast ani wchodzic do depo ani do sklepu i nie widac skilla np ice storm wiecie czym to moze byc spowodowane?prosze o szybka odpowiedz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z niecierpliwoscia czekam na next wersje :) ps przydaloby sie cos w stylu pickupa z mu auto clickera :) (wybieranie itemkow kodami). Podsumowujac swietna robota & keep it up :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mój pierwszy post na forum i od razu problem ;)

Więc tak loguje się elegancko ale dostaje DC gdy sie teleportuje albo chce włączyć AK. Zainstalowałem i skonfigurowałem loopbacka.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam taki problem zainstalowalem loopbacka i ustawilem i jak wchodze na server bije normalnie po 30 sek gra sie zwiesza proces ukrywam hide toolz co jeszcze moge zrobic zeby ominac to zabezpieczenie na servie bo najbardziej mi zalezy na teleporcie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam , mam system operacyjny windows 7 64 bity , zainstalowalem loopbacka i gdy wchodze na server poprzez program nawet nie pokazuje sie okno wyboru servera tylko odrazu gra sie zamyka . Ma ktos jakies pomysly ?? Za pomoc + z gory dzieki :) (Server dziala na wer. 1.02c)

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...