Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Patch 4.1 nadchodzi

Myranda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przywoływacze,
15/01/14, o 01:30 GMT+1, kolejki rankingowe zostaną wyłączone w przygotowaniu do patcha 4.1. O 03:00GMT+1, serwery zostaną wyłączone, wszystkie jeszcze trwające mecze zakończą się remisem, a statystyki z nich nie zostaną zapisane. Przerwa nie powinna potrwać dłużej niż 6 godzin.

Wreszcie nowy skin do Diany <3

Opublikowano

To jest jeszcze sens grać rankedy czy nie za bardzo ?

@edit

Wg. skąd jest to info ?

Na informacjach od LOLa nic nie ma , więc niczego nie będzie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Świetnie ;)

Oby tylko te nerfy znowu nie wjechały na pełnej z PBE. Może ciut ułaskawili Jinx :D, bo mi się spodobała

Opublikowano

Ma byc opcja zmiany nicku za IP, beda po resecie nickow tamtym.

Opublikowano

kurde a mam 98pkt i platyna 1 :< chciałem diament xD

Chwalisz się czy żalisz ?

Fajnie, że już nowy patch : )

Chociaż, nie wszystkie nerfy itd mi się podobają ;p

Bardziej czekam na zmianę nicku :D

Opublikowano

No tak skiny, bo przecież mój biedny portfel jeszcze mało ucierpiał :P

Skin do Riven mi się podoba ze względu na to, że jest klimatyczny. Zmianą nicku też jestem zainteresowana od dłuższego czasu. Czekałam na przecenę, a tu wprowadzają kupno za IP, coś pięknego.

To jest jeszcze sens grać rankedy czy nie za bardzo ?

@edit

Wg. skąd jest to info ?

Na informacjach od LOLa nic nie ma , więc niczego nie będzie.

Jest sens grać rankedy, bo MRR Ci się poprawia, o ile je wygrywasz :P Aczkolwiek długo już sobie nie pograsz w przedsezonie...

Opublikowano

A wiecie kiedy te zmiany nickow bedą ?

przeciez jest juz 14 abylo p[isane ze od 14.

Zmiana nicku jest tylko dla specyficznych osób, na podstawie od kraju w którym grasz, zobacz w regulaminie tamtego tematu.

@Wątpie że to będzie początek s4, ponieważ jeszcze niedawno któryś z pracowników mówił o tym że przygotowanie do s4 potrwa min. 3/4 tyg. więc to patch przygotowujący do s4.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zapewne sezon 4 dojdzie wtedy kiedy zostanie ukończony Team Builder. No cóż, a reset zapewne w połowie lutego i wtedy możemy się spodziewać nowego sezonu. To tylko liczby.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Zapewne sezon 4 dojdzie wtedy kiedy zostanie ukończony Team Builder. No cóż, a reset zapewne w połowie lutego i wtedy możemy się spodziewać nowego sezonu. To tylko liczby.

Team Builder? Ja słyszałem, że go na razie nie będzie lub wcale bo pełno niedogodności z nim by było. Zwłaszcza, że to narzucanie mety graczom. Teraz przykładowo Bjergsen "zapoczątkował" granie Alistarem pod AP na midzie i po tym jakby wprowadzili Team Buildera to nie mógłby nim grać na midzie bo Alistar to supp?

Opublikowano

Team Builder? Ja słyszałem, że go na razie nie będzie lub wcale bo pełno niedogodności z nim by było. Zwłaszcza, że to narzucanie mety graczom. Teraz przykładowo Bjergsen "zapoczątkował" granie Alistarem pod AP na midzie i po tym jakby wprowadzili Team Buildera to nie mógłby nim grać na midzie bo Alistar to supp?

A ma to jakieś znaczenie? Dzisiaj idąc normala pod blind picka jest to samo.

Allistar wtf go support. I mid.

Będzie to samo, tyle, że jeżeli chcesz to możesz wybrać Alistara na mida. Po za tym w TB jest wyznaczona pozycja. Jeżeli ktoś pickie alistara na supporta, będzie to po prostu widać.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...