Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M2BOB sprzedaż kodów!Działający bot!

piterek9864

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie ponieważ widziałem na allegro licencje na 20 dni tyko bardzo drogo.

I tu pojawia sie moje główne pytanie czy gdybym kupował licencje na 40,80 dni i więcej na m2bob i sprzedawał potem na allegro 2-3 zł drożej niz na stronce bota to czy było by to legalne czy Ci co sprzedają m2bob mogli by się do tego przyczepić?

Bo niby nadal by zarabiali na tym a ja dałbym mozliwość tańszego zakupu niż te co są na 20 dni.

Prosze o odpowiedzi tych którzy mają jakąs wiedze na ten temat z góry dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano

1.Raczej by ci nikt tego nie kupił(chyba, że masz dużo pozytywnych komentarzy)

2.Wątpię, że mogą cię o to posądzić bo sami sprzedają coś co jest tak w sumie nie legalne czyli

boty do gry.

Opublikowano

Jeśli na ten produkt nałożyli jakieś "prawa autorskie" czy coś w tym stylu, to jakakolwiek sprzedaż, wymiana, wypożyczanie - ogólnie handel jest tym kodem zabroniony.

@Up, serwery prywatne M2 też są niby nielegalne, a handel chociażby na allegro wrze ;-)

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...