Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mark of thriumps

mateusz6711

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zbieram te marki ze tak się wyraże ale dostaje po 1/2/czasami coś około 5-6 ale to z alertów z gwiazdką na yt patrzyłem jakiś gosciu robi jakiegos qesta w gotham city z wokoło niego sa takie bariery na budynkach sęk w tym ze ja tego qesta nie moge wziąść i tu jest moje pytanie co mam zrobic mam 30lvl 40 cr gram valianem

Opublikowano

nie mozesz wziac tej misji prawdopodobnie dlatego, ze:

- nie masz odpowiedniego dodatku

- nie masz wystarczajacego cr'a

podaj moze link do filmiku to Ci powiem jakie sa wymagania

Opublikowano

te misje w skrocie w grze nazywamy robieniem 'avatarow'. zeby je robic potrzebujesz dodatku 'The Battle for Earth', takze na koncie free niestety lipa.

musisz byc po prostu cierpliwy. od 43cr'a odblokuja Ci sie kolejne challange/duosy/alerty za ktore juz bedziesz dostawac wiecej markow.

Opublikowano

te misje w skrocie w grze nazywamy robieniem 'avatarow'. zeby je robic potrzebujesz dodatku 'The Battle for Earth', takze na koncie free niestety lipa.

musisz byc po prostu cierpliwy. od 43cr'a odblokuja Ci sie kolejne challange/duosy/alerty za ktore juz bedziesz dostawac wiecej markow.

aha dzięki kolego ;)

Opublikowano

a jak zdobyć większy cr? w sesie od czego on zależy

Opublikowano

tylko i wylacznie od Twojej zbroji

w sęsie od tego jakię nosze rękawice chesta itp ? a mam jeszcze pytanie są mark of thriumps legends valor strategy itp czym one się róznią i ze się tak wyrażę jaką mają specyfikacje w sęsie co mozna za to mieć

i czy opłaca się to robic

Opublikowano

za marks of triumph kupujesz zbroje do pve (robienia normalnych duosow/alertow/raidow), czyli taka w ktorej walczysz przeciwko komputerowi

za marks of valor kupujesz zbroje do pvp, czyli taka, ktora pozwoli Ci na walke z innymi graczami (pvp oznacza player versus player)

wracajac do pytania o podniesienie cr'a - mozesz jeszcze zamodowac swoja zbroje. w watchtower (albo hall of doom jak jestes villainem) masz tzw stacje r&d gdzie jezeli uzyjesz odpowiednich planow i materialow stworzysz mody, ktore potem mozesz wkladac w zbroje. po wlozeniu odblokowuja socket bonus i podnosza level Twojej zbroji, a co za tym idzie ogolny cr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...