Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb Hardcore

ActionPvP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakieś nowe umiejętności dla mobów, by gra była jeszcze bardziej hardcorowa.

Opublikowano

Ja bym wolał by dodali specjalne dungeony przeznaczone wyłącznie na hardcora

MINECRAFT LOGIC

mca.png

Opublikowano

tańsze unbanowanie - 3 zł za unbana to przesada, więcej możliwośći, zabranie ze spawnu spawneru świń, ogarnięty skrypt i pluginy serwera.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Bossy - była by jakaś szansa na spawn bossa który miałby eq gracza czyli prot 4 i miecz 5/2 ew. lucznik to prot 4 i luk 5/1/1 po zabiciu byłą by szansa na drop jakichś np. części zbroi, enchantowanych książek tj. prot 4 , sharp 5 itp

Cześć...

Opublikowano

Według mnie Hardcore powinien być jeszcze bardziej hardkorowy ! bo mi to przypomina zwykły survival +frakcje tylko że drop na surowce jest mniejszy nie ma rang typu "vip" na gildie potrzebne są itemki,ban na 3 dni to jest dobre bo taki no life sobie odpocznie od minecrafta i to chyba wszystko czym się różni.Ja bym dodał wioski zombie bądz koczowników którym można w nocy podkradać itemki z wioski jakies opuszczone twierdze chronione przez jakieś zombie silne.To wszystko zależy od wyobrazni;P

Opublikowano

Napewno jakieś utrudnienie np... jak spadniesz z 10 kratek to masz nogę złamaną jakiś pasek z ilością wody (Trzeba pić) żeby w nocy było więcej mobów i było trudnej przeżyć i coś w stylu odpoczynku bo biegać po całej mapie i się nie zmęczyć to co to za Hardcore ;)

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...