Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zlot DriftNight - co o Tym myślicie?

KoXTuro

DriftNight  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wzi?? by? udzia? w takim "zlocie" ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Drodzy Kierowcy !!!

Bez zbędnego pier****** powiem o co chodzi. Dziś (jak zwykle po szkole) wbiłem żeby pozbierać Diamenciki , ze względu iż diamenciki były na dość krętej trasie bawiłem się moim BMW w driftowanie. Tak mi się to dziś spodobało że przeniosłem się na trasę na której kiedyś sobie driftowałem , i ku memu z dziwieniu na trasie która kiedyś była praktycznie pusta aż roiło się od "drifterów" . Po prawie dwugodzinnym driftowaniu w mojej głowie narodził się o to taki mały projekcik , a mianowicie chodzi mi o zorganizowanie takiego małego zlotu osób które lubię pojeździć troszkę bardziej bokiem :). Tak więc teraz pytanie do was co myślicie na temat takiego zlotu , zrobienia kilku fotek (oraz mam nadzieje dobrej zabawy). Piszcie w komentarzach co o tym myślicie.

Pozdrawiam FeBeK

Opublikowano

Pomysł z organizacją jest dobry, tylko, że jak dotąd organizujemy raz na 2 tygodnie jakieś zloty i naprawdę mamy niewielu ludzi.

Możesz oczywiście napisać jakąś ciekawą propozycję z organizacją np na Piątek, Sobotę lub Niedzielę i opisać szczegóły.

Ja jestem chętny ale bardziej wolałbym, żebyśmy też coś pojeździli, najlepiej drużynowo, zapewne Administracja będzie miała

możliwość nagrodzenia nas jakimiś lajkami lub ujemnymi procentami.

Co do planu, mam i ja propozycję ale z tą zgłosze się później bo narazie czasowo nie dam rady. Jak da radę to zrobimy jakiś

bardziej konkretny konkurs druzynowy z nagrodami w postaci SB czy jakiejś rangi na MPC.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Pomysł z organizacją jest dobry, tylko, że jak dotąd organizujemy raz na 2 tygodnie jakieś zloty i naprawdę mamy niewielu ludzi.

Możesz oczywiście napisać jakąś ciekawą propozycję z organizacją np na Piątek, Sobotę lub Niedzielę i opisać szczegóły.

Ja jestem chętny ale bardziej wolałbym, żebyśmy też coś pojeździli, najlepiej drużynowo, zapewne Administracja będzie miała

możliwość nagrodzenia nas jakimiś lajkami lub ujemnymi procentami.

Co do planu, mam i ja propozycję ale z tą zgłosze się później bo narazie czasowo nie dam rady. Jak da radę to zrobimy jakiś

bardziej konkretny konkurs druzynowy z nagrodami w postaci SB czy jakiejś rangi na MPC.

Propozycję proszę na PW, a po ustaleniu szczegółów oficjalny temat ;)

a na jakim serwerze panowie grają? ja niestety gram na chicane a wszystkie zloty jakie widzę organizowane są na apexie :(

Apex-Eu

HB5fLf7.png

Opublikowano

No ale to nie oznacza, że nie można zrobić sobie konta też na Apex i kupić jakieś tanie autko, zdobycie kasy na auta to kwestia 2 dni :)

142g9ox.png

Opublikowano

To może tak , ja po ogarniam jeszcze trochę rzeczy , jutro napiszę temat o zlocie (tak myślę że na niedzielę godzina 17)i zobaczymy co z tego wypali :)

Opublikowano

Dobry pomysł. A takie pytanie, jak driftujecie to używacie do tego specjalnie jakiegoś trainera czy po prostu od tak sobie, bo trochę już nie grałem?

Opublikowano

Bez trainera Twój drift będzie słabo widoczny dla innych, bo niestety większość gier ma opóźnienie serwerowe i nie zawsze dokładnie przekazuje obecne położenie i ruch samochodu

142g9ox.png

Opublikowano

@UP racje z tym opóźnieniem , ale głównym powodem jest to że drift bez trainera jest bardzo słaby , jeśli nie ma się odpowiedniego samochodu z odpowiednimi częściami (chodzi mi o kolory) to ten drift jest bardzo krótki i masakrycznie zarzuca :)

@Biorę się za pisanie info o zlocie , tam wszystko wyjaśnię co i jak :)

@Dla zainteresowanych jest już temat http://www.mpcforum.pl/topic/1127237-zlot-driftnight/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...