Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łokieć tenisisty a zawody

Grande

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem ponieważ mam łokieć tenisisty a jutro są zawody w piłce ręcznej. Po około 5 najmocniejszych rzutach ręka jest wykluczona. Boli w każdej pozycji i nie moge wyjąć nawet telefonu z kieszeni. Czy macie jakiś pomysł żeby zmniejszyć ból?

graphic.png

Opublikowano

Upierdol ją... Nie ma ręki nie ma bólu ma problemu. Ewentualnie drugą ręką musisz. A jak nic nie da to przejebane ;0

Albo zrób jak pielęgniarki w szkołach... Weź krople na żołądek ;l To działa na wszystko.

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Nie zrobisz tego od tak. Masaże, specjalne plastry naciągające mięśnie, zimne okłady. Generalnie jedynym wyjściem z tego co wiem, jest operacja. Jednak wtedy można stracić pełną sprawność manualną.

Opublikowano

Nie zrobisz tego od tak. Masaże, specjalne plastry naciągające mięśnie, zimne okłady. Generalnie jedynym wyjściem z tego co wiem, jest operacja. Jednak wtedy można stracić pełną sprawność manualną.

he he he he he he he

@topic

Odpuść sobie sport ? Boże jeszcze serio na to nie wpadłeś?

Opublikowano

Musisz iść do lekarza żeby przypisał Tobie jakąś maść, innej opcji nie widzę, bo ręka sama boleć nie przestanie, a zwłaszcza jeżeli jest tak źle jak opisujesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...