Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Metin2Mod 2011SF

Bezi6644

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.To mój pierwszy post na forum więc proszę o wyrozumiałość.Gram na prywatnym serwerze imetin.Mam parę błedów występujących w modzie są to:

1.Zbugowane postacie i ich eq (odwrócone twarze,nie widać broni,niktórych rzeczy jak np.pieczątki zwierząt nie da się użyć,nie da się przywołać zwierzaka itp.)

2. Nie da się wejść na niektóre mapy (które chyba nie wsytępują w metin2)czyli np.Zjednoczona wioska(przez to do lochu pustki),lodowy wymiar itp.Mapa się rozmazuje.

3.W switchbocie nie wchodzą średnie powyżej 50 jak ustawaim na timer poniżej 1.0(chyba za szybko się zmieniają ale nie wiem czy tak powinno być).Jak ustawiam na 1.0 też nie chcą jakoś wbijać nie wiem czemu

4.Jak zaproszę do grupy kogoś ze zwykłego imetina i wejde z nim gdzieś np.dungeon berana to wywala moją postać.

To chyba tyle bardzo proszę o pomoc.Dodam że mam metin2 client 2009(nie mogłem znaleźć innego).

Opublikowano

Siemka, również mam kamerka na iMetina oraz również mam problem z widocznością niektórych przedmiotów. Opisałem go parę tematów niżej.

1. Brakuje plików z teksturami do broni, nowych fryzur itp.

2. Również brakuje tekstur map, przez co nie możesz wejść na nie.

3. Wchodzą średnie powyżej 50, sam jestem tego dowodem zrobiłem ostatnio trute śr 53, więc to kwestia szczęścia

4. Nie wiem dlaczego, mnie wywala na kliencie, więc może to wina ze strony serwera. Staraj się unikać CH1 jak idziesz na jakiegoś bossa.

Opublikowano

Hej a powedz mi skąd mam wziąć tekstury broń i bardzo dla mnie ważnych map?Mógłbyś podać linki bardzo będę wdzięczny.Jak by była jakaś paczka tych tekstur też będe wdzięczny.A jeszcze pytanie ty robisz te bony mająć taimer ustawiony na 1.0?czy zmienasz na szybciej?

Opublikowano

Hej to wie ktoś może skąd te tekstury wziąć do imetina na mapy ,bronie,zwierzaki itd.Skopiowałem wszystkie pliki imetina do foldera z metkiem ale to nic nie daje

Opublikowano

Gdzieś tutaj na forum znalazłem co co trzba zrobić żeby tekstury dziasdfgdfłał:

z folderu imetin/pack pliki item.eix i item.epk i podmienić w folderze pack w kamermodzie

Tylko że to nic nie daje przpakowałem nawet wszystkie pliki z imetin pack do metin2 pack i nadal nic.Pls o pomoc bo nie mogę się na dużo map dostać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...