Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balcys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Chciałbym zaprezentować wam serwer MenecaryMT2. Pierwsza prezka nie była zbyt zachęcająca do gry więc postanowiłem napisać ją od nowa. ( Mniej treści więcej grafiki przyjemnej dla oka ).

gpmt2nazwa-MenecaryMT2.png
gpmt2-Procesor.png
Intel Core i7 (4 cores / 8 Threads) 2.66GHz
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
24 GB
gpmt2-Lacze.png
100Mbps
gpmt2-Strona%20Glowna.png
gpmt2-Rejestracja.png
gpmt2-Item%20Shop.png
gpmt2-Client.png
gpmt2-Na%20Start.png
8af8.png
gpmt2-Handlarze.png
7mnb.png
gpmt2-Bony.png
wff3.png
gpmt2-Ulepszacze.png
e1jn.png
gpmt2-System%20Ulepszen.png
System Broni 75 lv // System Broni 65 lv
u5yn.pngts14.png
gpmt2-System%20Zbroi.png
wsel.png
gpmt2-Epiki.png
79qs.png
gpmt2-Exp.png
x 300%
gpmt2-Drop.png
x 300%
gpmt2-Yang.png
x 300%
*Nowe misje od biologa oraz od sury z doliny orków
flmd.png
Seon:
Klejnoty Zawiści - 20x (95 Poziom)
Klejnoty Mądrości - 25x (105 Poziom)
Klejnoty Wierności - 30x (115 Poziom)

Biolog:
Krwiste Kwiaty (lv100):
Pomarańczowe Kwiaty (lv110):
Żółte Kwiaty (lv120):
Mniszki Lekarskie (lv130):
Daktyle (lv140):
*Dodany został nowy system wierzchowców
x2a0.png
*Dodany został system petów oraz kostiumów
bOl3f.jpg5rkSe.pngKXnac.png
*Dodano niekończącą się pelerynkę
sl3l.png
*Całkowicie usunięto 6/7 bon
*Skile wchodzą na P tak jakbyście robili ja na M1 ( 17-20 pkt)(U instruktora można kupić instrukcję i cofnąć skil na G1 gdy gracz bedzie miał takie życzenie)
*Wprowadzone zostały nowe mapy (105 lv oraz 125 lv)
aiy1.jpg
18s3.jpg
*Wprowadzony został system energii
y2ft.png
*Znajdziecie również u nas "kosz na śmieci" na te itemy których np nie można wyrzucić.
aou8.png
*Nowy system zmiany bonusów!
a8jd.png
*System zielarstwa
3hse.png
*Całkiem odmieniona wieża demonów(DT, posiada 11 pięter w tym nieb.śmierć)
150px-Niebieska_.C5.9Amier.C4.87.jpg
*Świątynia SMOKA !(Wejść można posiadając przynajmniej 75 poziom, oraz tylko raz na 30minut. Osoba zamykająca Świątynię ustala 6-cio cyfrowe hasło dla swoich znajomych oraz przekazuje Duchowi Sura 3x Kręty Klucz. Po teleportowaniu się pozostali członkowie mają tylko 5minut, aby dołączyć do przywódcy, który musi podać pozostałym tajemny kod. Od momentu wejścia pierwszej osoby do Świątyni mamy aż 30 minut na zniszczenie silnego Smoka.)
beransetaou.jpg
*Komnata Pająka(Aby wejść należy posiadać 1kk yang,grupę,65-90lv)
komnatav3.png
*Opuszczona Osada
xbr4.png
gpmt2-Administracja.png
[GA]Maniek
[GM]Balcys
[GM]Nieciej76
Weryfikacja: lhb4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no a tak poza tym to serwer jak każdy :/ kupa wierzchowców, nie wiem po co tyle setów broni - lepiej zrobić że trudno na +9 wbić i zestaw broni walnąć, a co do tych mobków na nowych mapach, nienawidze czegoś takiego, za bardzo mi te mobki przypominają te z krainy gigantów(duże i stoją tak jakby pojedyńczo)

to eq +9 i tak jest w sklepie ;p chodzi o to by się pofatygować :D

no ale tak za kazdym razem jak nową posać robisz, denerwujące :P

Opublikowano

tak szczerze mowiac to nic ciekawego tu nie widze ;) system broni mi sie podoba ale widzialem juz to :)
szkoda ze nie jest to nowy serwer ;/ gdyby startowal dzisiaj napewno bym zawital a tak to nie zawitam lecz zycze powodzenia ;)

Opublikowano

Tak naprawdę jest mało graczy którzy mają wysokie lv.. więc nic straconego :) Ale oczywiście ja tylko mogę zachęcić do gry :p // Wierzchowce są dlatego żebyś mógł wbijać lv konia. Od 21 do 30 :) Na każdym lv masz inny. Po prostu chcieliśmy urozmaicić grę. Nowe bronie ( te z 75) to inicjatywa graczy, nie nasza. My tylko ją zrealizowaliśmy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Trutka dropi ze szkatułki ripera i z niebieskiej śmierci.

@Rumek powiedz jaki system zbroi jest według Ciebie fajny? Ten system był chciany przez graczy także zdania na ten temat są podzielone.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

według mnie to jest hańba metin2 ma polegać na zdobywaniu rzeczy ulepszaniu ich i wzbogacania się a nie wchodzę na serwer rozkręcę się i po grze bo wbije ten max lvl i co mam dalej robić nic?Nic bo to już nie ma sensu.Broniu kupujesz +9 sumy przekraczają 1kkk to jest bez sensu.Bronie,zbroje, i inne bierzecie z innych serwerów jak byś cie nie mogli zrobić czegoś unikatowego.Postarać się a nie kopiujecie z innych i jeszcze w dodatku z PL.Żenada.

Opublikowano

jezeli nie odpowiada Ci serwer medium to graj na hardzie.. ( Gdzie kupujesz bronie +9?) chyba od innych graczy. Na tym to ma polegać. Jezeli moj wczesniejszy post o tym ze eq +9 jest w sklepie zrozumiales jako to ze truciaka itd kupisz w sklepie +9 to się mylisz. Chodziło mi o eq te które jest widoczne na screenie. Maxymalny lv to 150. Nie wbijesz go w 1 dzień. Poza tym nie ma problemu by go zwiększyć. Staraliśmy się zrobić dobry system ulepszeń. Nie robić 50 następnych epików itd. Broni jest 3-4 lv ponieważ każdy lv zmusza do tego by coś zwiększyć. Widzicie tylko problemy,a prawda jest taka ze zaden z was by nie pierdnął aby cokolwiek zrobić. Najlepiej to wam jeszcze płacić abyście łaskawie grali tak? Nie podoba się to nie grajcie. Poza tym odpowiedzi (opinie) podobno miały być argumentowane na tym forum. Widzę że to forum pomału i sukcesywnie schodzi na psy. Ale to już moja prywatna opinia. Zero jakiejkolwiek kultury, wychowania.. Żenada.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

bez zadnych botow mozna wbic wysokie srednie. dla przykładu : dla 20 zmianek 2x srednie byly powyzej 30+. najlepiej to postawić bota do srednich bota do expa i co dalej ? Po prostu Ci którzy nie potrafią grać bez żadnych wspomagaczy nie są prawdziwymi graczami.. Nie byłbym usatysfakcjonowany latając w pro wybonowanym eq które zrobił za mnie jakiś bot..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to powodzenie jak nei masz czego innego do roboty to mozesz stac godzinami w m1 i patrzac sie w item...Dla mnie to jest bezsesu pewnei bardzo duzo społecznosc graczy ma takie samo zdanie jak ja.

Opublikowano

Ostatnią broń dla sury bym zamienił z ostatnią dla woja bo dziwnie wygląda broń dla sury na woju , zielarstwo całkowicie bym usunął bo zbędne na serverze a co za dużo to nie zdrowo , tak samo zmianki był dał normalnie do npc i żeby bony max wchodziły .

Server ma TS'a ?

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...