Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karmel na białej koszulce - zejdzie?

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie - jadłem ciasto, które mi spadło stroną z karmelem/toffi na białą koszulkę, i nie mam pewności, cze wypierze się, czy nie :D

Opublikowano

ta toffi, ojciec ci pewnie nasrał jak spałeś tylko się przyznać nie chcesz

Opublikowano

ta toffi, ojciec ci pewnie nasrał jak spałeś tylko się przyznać nie chcesz

Nie no japrdl, weś sie ogarnij troche -,- . ! Co ty takie rzeczy wypisujesz, to nawet mnei nie znasz mojego ojca tez, wiec jedynym gimbem i kretynem i pacanem jestes ty, nie moj ojciec. A najwyrazniej to tylko twoj robi ci kupe na koszulki, radzilbym to zglosci do psychologa ; ))).

Opublikowano

Nie no japrdl, weś sie ogarnij troche -,- . ! Co ty takie rzeczy wypisujesz, to nawet mnei nie znasz mojego ojca tez, wiec jedynym gimbem i kretynem i pacanem jestes ty, nie moj ojciec. A najwyrazniej to tylko twoj robi ci kupe na koszulki, radzilbym to zglosci do psychologa ; ))).

nie denerwuj się

Opublikowano

Nooo... Zadarłeś z Dordem... R.I.P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...