Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] serwer testowy

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.wiecie jak zarejestrować konto na serwerze testowym wota ? 2.Kiedy będzie dostępny ?

Konta nie rejestrujesz na serwerze testowym, ponieważ się nie da, ale korzystasz z tego na którym grasz na normalnym serwerze.

Będzie dostępny gdy będzie przyszły patch. Możliwe, że za miesiąc, dwa czy może trzy.

Opublikowano

Konta nie rejestrujesz na serwerze testowym, ponieważ się nie da, ale korzystasz z tego na którym grasz na normalnym serwerze.

Będzie dostępny gdy będzie przyszły patch. Możliwe, że za miesiąc, dwa czy może trzy.

ale hallack podajrze pokazywał że klikając 5 minut connect w końcu połączy , to działa ?

Opublikowano

ale hallack podajrze pokazywał że klikając 5 minut connect w końcu połączy , to działa ?

Działa, działać, ale dopiero jak aktywują serwery testowe.

Opublikowano

O starcie serwera testowego pojawi się informacja na stronie głównej WoT'a. Powinien być on w lutym/marcu.

Opublikowano

Serwer testowy sluzy do testowania , a nie grania sobie tam bo ma sie dostep do wszystkiego .

Pragnę zauważyć, że jak sam napisałeś serwer służy do testowania. Autor albo chce przetestować nadchodzące nowości, albo czołg do którego dąży. Też czekam na test, ponieważ chcę przetestować kilka czołgów, które mnie interesują i nie jestem pewny, czy jest sens robienia ich drzewka.

Dodatkowo test jest zawsze przed wyjściem nadchodzącej wersji, a w 8.11 dużo się zapowiada :>

Opublikowano

Pragnę zauważyć, że jak sam napisałeś serwer służy do testowania. Autor albo chce przetestować nadchodzące nowości, albo czołg do którego dąży. Też czekam na test, ponieważ chcę przetestować kilka czołgów, które mnie interesują i nie jestem pewny, czy jest sens robienia ich drzewka.

Dodatkowo test jest zawsze przed wyjściem nadchodzącej wersji, a w 8.11 dużo się zapowiada :>

tak jak pisałeś. Pragne przetestować jagódke 8.8 .

Do zamknięcia bo już wszystko wiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...