Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto aim w fps'ach

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam mały problem, bo nwm jak się włącza/wyłącza auto aim ( wspomaganie celowania ) w fpsach na ps3 np. w killzone 3.

Proszę pomóżcie też ustawić czułość tak aby grało się wygodnie ( konsolę mam z tydzień i pierwszy raz grałem na padzie w fpsy ) w killzone 3 multi demo.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Killzone3 nie ma opcji auto aim.

Czułość sterowania to musisz sobie sam ustawić, ja najczęściej przesuwam suwak o 1-2 pozycje do przodu lub wcale jeśli gra mi się dobrze na domyślnych ustawieniach.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Killzone3 nie ma opcji auto aim.

Czułość sterowania to musisz sobie sam ustawić, ja najczęściej przesuwam suwak o 1-2 pozycje do przodu lub wcale jeśli gra mi się dobrze na domyślnych ustawieniach.

No to ja muszę lamić bo jak gram w multi to wydaje mi się, że przeciwnicy strasznie szybko celują :D Musiałem się na snajpera przerzucić bo walka w zwarciu na razie leży :)

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Cukier, przecież to norma na samym początku,

Musisz grać, ogarnąć mapy oraz bronie. Po pewnym czasie jak już będziesz wiedział którędy może przemieszczać się przeciwnik to będziesz celował zanim pojawi Ci się na ekranie :)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Cukier, przecież to norma na samym początku,

Musisz grać, ogarnąć mapy oraz bronie. Po pewnym czasie jak już będziesz wiedział którędy może przemieszczać się przeciwnik to będziesz celował zanim pojawi Ci się na ekranie :)

Wiem o tym :D Tylko na początku miałem takie złudzenie, że ludzie grają na auto aimie :P I tak jest dobrze bo jak gram snajperem z dystansu to mam nawet dobre staty wczoraj bodajże 10/14. Temat do zamknięcia, dzięki za pomoc :) Poza tym trochę słabo mi się gra w kilzona bo ma taką "jaskrawą" grafikę i cięzko odróżnić przeciwnika od tła na niektórych mapach, ale to może mam po prostu źle telewizor ustawiony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...