Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack SilverAngel

Cas93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie dotyczące hacka do NFSW by SilverAngel

Jeżeli skorzystam z opcji Car Changer, to jezeli np. ustawie sobie pagai zonde to inni widza pagani czy moj samochod ?

Opublikowano

Warto z tym uważać,bo gdy podmienić Nissania Silvie na np. F1,to od razu pójdą raporty i ban.

to znaczy że samochody które podmieniam w grze są widoczne, czy po prostu widac mojego Nissana ?

np. Podmieniam Nissana Silvie na Lamborghini Aventador, to w grze jest widoczny Lambo czy Nissan ?

Opublikowano

Warto z tym uważać,bo gdy podmienić Nissania Silvie na np. F1,to od razu pójdą raporty i ban.

to znaczy że samochody które podmieniam w grze są widoczne, czy po prostu widac mojego Nissana ?

np. Podmieniam Nissana Silvie na Lamborghini Aventador, to w grze jest widoczny Lambo czy Nissan ?

W grze widoczny będzie Nissan.

Tylko ty widzisz wóz na który sobie podmieniłeś, np. ustawiłeś sobie McLarena F1 zamiast Nissana Silvii, to tylko ty będziesz widział McLarena.

Opublikowano

Dokłądniej kolegom chodzi o to, żeby używać go w trybie Multiplayer z dużą rozwagą i zapamiętać przynajmniej v-max swojego auta,

tak aby nissanem w klasie E nie okazać na końcu, że podczas wyścigu osiągałeś ponad 300 km/h.

Polecam Ci zawsze wybierać odrobine lepsze auto i używać go głównie w klasach od E do B bo w wyższych klasach trzeba już umiec jeździć

i jak nie ogarniasz tych klas to nawet F1 nie wygrasz z normalnymi autami w klasie A i S :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Wszystko ogarniam :) kopiłem sobie samochód z klasy A i podmieniam go na f1, od paru godzin nie przegrałem żadnego wyścigu.

Również polecam w klasie A podmieniać samochody na Lamborghini Aventador LP 700-4 i Lamborghini Murcielago LP 670-4

Opublikowano

Wszystko ogarniam :) kopiłem sobie samochód z klasy A i podmieniam go na f1, od paru godzin nie przegrałem żadnego wyścigu.

Również polecam w klasie A podmieniać samochody na Lamborghini Aventador LP 700-4 i Lamborghini Murcielago LP 670-4

A ja nie polecam, myślisz, że tego nie widać?

Przykładowo Corvetta Carbon Limited Edition (klasa A) podmieniona na F1 (klasa S), corvetta ma minimalnie zbliżone przyspieszenie, ale ma fatalny skręt i nitro, a F1 dobrze trzyma się drogi i ma bardzo mocne nitro, na pierwszy rzut oka widać że coś jest nie tak. (nie mówię już o v-max, bo to w ogóle kolosalna różnica)

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...