Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metki

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Wiem, że może było już mnóstwo takich tematów, ale postanowiłem, ze musze osobiście zadać pytanie. Chcicałbym zarabiać na metkach bo podobno jest to najlepszy sposób i teraz są dwie opcje.

1) Mam bodego 35 lvl z bojem do m2

2) 54 wp z bojem i buffem ożenionym (buffy30%) na sohan

Dodam, że na bodym mam rękawiczke na 30 dni. Znajomi mi mówili, ze nawet bez rekawicy zarobie w m2 kokosy, a z rękawicą źle nie jest, no ale nie jest ąz tak dobrze ze moge sb pozwolić dużo zarobić. Albo to pech i szczęście przyjdzie do mnie potem albo nie wiem pomóżcie, ewentualnie body w sengryoung. Pomocy!

Opublikowano

body najlepszy do dropu .

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Opublikowano

Wiesz body jest do PvP, Mental exp nic więcej .

Chyba odwrotnie.

Bierz bodego, w m2 to najlepszy zarobek szczególnie jak lubisz siedzieć w nocy ;)

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Body to na razie najlepszy wybór.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

na obecne czasy body jest dużo łatwiejszy

eq z hp to taniocha więc nie musisz wybierać specjalnie mentala aby mieć def i nie padac w expie

body lepszy.

Opublikowano

bodziakiem nadropisz ku w m2 sporo metkow plus besty

wp na metki diabla z ktorych dropia kd +4

raczej bodym wiecej zarobisz

Opublikowano

jezeli masz itemki na surce i na bodym to bij metki na sohan 55 sura ( sa tylko 3 ) i na 15 minut idziesz na bodego do m2 i tak w kolo az sie nie zrespia metki 55 ;D

jezeli tylko na 1 postac itemki do graj bodym :D

Powodzenia w dropie

Opublikowano

body exp mental pvp

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

body exp mental pvp

coś ci się pomyliło do 75lv jest właśnie mental najlepszy do expa body 75+ ( grota ) < mówimy tu o PL , gdzie sie nie wbije szybko skili >

a co do pvp obje postacie radzą sobie dobrze w pvp

i nie nabijaj postów takimi głupimi odp.

Opublikowano

Body. Będziesz szybko wybijał metki + ta rękawica :)

Dobra opcja też dobić mu 40lv i klepać metki w dolinie

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...