Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 - zakup konsoli

Krochy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad kupnem tego modelu PS3

http://www.ultima.pl/konsola_playstation_3_super_slim_12_gb/i12613/

Drogo to nie jest, ale tylko 12gb dysk i pytanie moje brzmi, jak to jest z grami, jak na przykład zainstaluje jakąś grę, która waży 5GB, przejdę ją to da się odinstalować i po prostu będzie dalej 12Gb? Wystarczy mi tyle do grania?Od razu dodam, że nie mam zamiaru kupić od razu 10 gier, tylko jedną przejść na spokojnie.Czy w ogóle opłaca się kupować 12 GB?

Opublikowano

do 700zł

No to do 700zł raczej z dyskiem 500gb nie wyrwiesz bo takie chodzą po ok.1000zł. Dla mnie 12gb to stanowczo za mało, niektóre gry instalują jakieś dane na dysku nie wiem czy da się je usunąć bo konsolę mam dopiero tydzień. No ale w sumie jak będziesz przechodził, kasował i instalował nową to chyba będzie ok o ile nie będziesz na dysk zgrywał żadnych filmów itp.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Bez problemu możesz wykasować dane gry po jej przejściu, automatycznie zwolni się miejsce na dysku.

12GB to strasznie mało, oczywiście na sam początek dla kilku gier to starcza o ile myślisz o grach pudełkowych.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Czyli problemo rozwiązany. Bardzo fajna oferta ja w bodajże 2010 roku kupiłem konsole 320 gb slim to był wtedy za 1400 zł ;)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...