Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mod 2012sf problem

gucio49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalajac moda logujac sie do ry i wybierajac postac gra sie ładuje i za kazdym razem wyskakuje bład metin2client.bin przestał działac pomocy daje +

Opublikowano

Odpal jako admin

No podziałało w pewnym stopniu teraz widze na czarnym tle myszke normalnie gra muzyka slychac moby itp ale ale co zrobim abym all widzial :D daje +++

Opublikowano

No podziałało w pewnym stopniu teraz widze na czarnym tle myszke normalnie gra muzyka slychac moby itp ale ale co zrobim abym all widzial :D daje +++

Spróbuj zainstalować sterowniki do grafy, ustawić z GPU na CPU (lub odwrotnie :D).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Możliwe , że masz słabe sterowniki karty graficznej, lub może po prostu reinstal gry powinno t pomóc .

Albo po prostu aktualnie nie widać map na modzie i trzeba czekać na aktualizacje? Co ma karta graficzna do błędów plików gry, lol. Nie wprowadzajcie go w błąd.

Opublikowano

Napisałem możliwe, lecz gra musi pójść nawet jak nie ma nowych map. Sprawdź czy postać nie jest na mapie w której nie ma w kamerze.

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Napisałem możliwe, lecz gra musi pójść nawet jak nie ma nowych map. Sprawdź czy postać nie jest na mapie w której nie ma w kamerze.

Jak jestem w grocie to sie gra wyłacza a jak w m1 to czarny ekran moze map niemam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...