Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl blokada konta

sobol1234pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wszyscy, nie wiem czy tutaj mogę zamieszczać takie tematy, no ale spróboję

Otóż mój znajomy fanatyk gry metin2.pl, poprosił mnie o pomoc z racji tego iż posiadam dość wydajnego kompa, żeby trochę ułatwić mu zarobek :)

Mianowicie rozchodzi się o fishbota.

I teraz mam pytanie, jeżeli będziemy dzielić łącze (mało korzystam z komputera) i chcąc podstawić mu go do jego domu, czy jak bedzie łowiło na moim komputerze, a on będzie grać na swojej postaci, i nie będziemy bezpośrednio handlować, wymieniać sie itemami , może on dostać blokadę na swoje konto z racji tego iż mamy te samo IP? Bo jakbym u siebie w domu to stawiał, to jest mniejsza szansa?

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

załozmy ze np w ciagu dnia , jak jest w szkole, łowi sobie na moim sprzecie bocik, pozniej przeklada na sklep sprzedaje, wyrzuca zakupione za to itemy.

dostaje bana na konta i email do niego powiązany, to konto głowne z drugiego jest czyste?

a co w przypadku IP?

przeciez rownie dobrze mozna niby sie zalogowac w kafejce, i jakis debil moze tam grac np na drophacku, a ty sobie np sprawdzasz sklepiki czy cos, i potem ban leci na twoje, to nie jest fair, ich ten smieszny HS powinien banowac postacie, które zostały zalogowane na kopi gry metin2, która jest uruchomiona z jakims niedozwolonym programem

takie jest moje zdanie, jak i pewnie kilku osób tez

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak pojadą po IP, to ban leci na wszystkie konta związane z tym adresem =)

Najbezpieczniej będzie "handlować" poprzez wyrzucanie przedmiotów na ziemie i zbieranie ich drugą postacią.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

tak to wiemy, ale rozchodzi sie o to, czy musi byc odddzielne IP dla swietego spokoju?

czy moge z jednego lacza

Jeśli będziesz miał oddzielne IP to jest mniejsza szansa na bana ale dalej może ban być ;d

kxo.png

[media][/media]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...