Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Można zrobić w skrypcie automatyczny spleef?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można zrobić w skrypcie automatyczny spleef? Chodzi mi o to, że np. co 30 minut skrypt teleportuje na spleef odlicza tam 10-1 i setuje macierzystą skałe (wybrany obszar na np. ziemię.) I gra się rozpoczęła i po skończeniu graczowi daje nagrodę automatycznie?

Opublikowano

Ha! Da się! Dzięki za pomysł :D Zrobiłbym go, ale nie mam czasu poza tym trzeba by było ręcznie dodawać koordynaty.

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

Ha! Da się! Dzięki za pomysł :D Zrobiłbym go, ale nie mam czasu poza tym trzeba by było ręcznie dodawać koordynaty.

To ty chyba nic o skripcie nie wiesz.. Założe się że zloopować bloki i je zniszczyć po tym odnowić albo zrobić siekierkę jak w world edit to byś nie zrobił kozaku.. Trzeba by było zrobić zaznaczanie itp..

@topic

Da się ale ja polecam do tego akurat plugin ;) Prosty do napisania jeśli będzie używał bibliotek world edita.

Opublikowano

@Zientez

Plugin SimpleSpleef

@Anteks

Nie wiem czemu się spinasz. Może przez te kilka miesięcy co pisałem skrypty coś mi umknęło (zaznaczenie siekierką z WE i importacja do skryptu). Jeśli tak się da to możesz mi to pokazać na jakimś przykładzie? Chyba, że chodziło ci o zrobienie tej siekierki.

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...