Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ts3 :D

smile121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chciałem się zapytać jak puszczać na kogoś na ts3 ddosa ? Tak wiem że to jest nie legalne ale mi chodzi bo z ziomkami mamy ts3 jest nas ponad 15 i tak dla beki chcialem puscic mu takie ddosa tak zeby mu na 1-2 sek ping wybiło czy coś takiego da się to zrobić przez cmd ?

Czekam na odpowiedz:) Daje max like i 5 gwiazdek ;))

@Edit 1

Chyba zły dział jeśli tak to przepraszam i proszę moderatora o przeniesienie :)

Dziekuje ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Z tego co się orientuje takiego czegoś się nie popiera i z takimi rzeczami nie na tym forum a jak już coś to tylko prywatnie.

Opublikowano

Hheheheh ja mam maszynke ale nie będę się za bardzo chwalił ale dla cb odrazu mówie że takie coś jest płatne i nie legalne a jeżeli chodzi o CMD to nikogo tym nie wywalisz chyba że ziomka co ma komputer z drewna 20 mb ramu :D.

Opublikowano

Wiec kolego powiem Ci tak jest sporo sposobow na to jesli masz w Ciuuul dobrego neta odpalisz xxx okien cmd to powinno ci sie udac komus przymulic neta( jakiemus ziomkowi) mozesz tez poszukac lub napisac skrypt np w php i wydupic z vps/dedyka lub xamp ale to ci neta utnie xD , mozesz zrobic tez jako skrypt sh i tez odpalic na jakiejs maszynie badz po prostu jesli nie masz o tym pojecia zapodaj mi adres na pw wejde to ci powiem co i jak bo zapewne nie chcesz wydawac kasy na to , darmowe botki tez sa ale lipne i maja limity

Pozdrawiam DejmieN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...