Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Poszukuje serverów pryvatnych darkorbit

TrueKaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziwi mnie to ze jeszcze nie powstal jakis powazny prywatny server DO. Jest tyle osob co robi boty, sa pliki i ogromne rzesze ludzi ktorzy by napewno grali i zasilali konta tworcow

Opublikowano

gdyby zebrali się wszyscy do kupy dogadali to by wyszło ale nie oni sknery ja aktualnie współpracuje z Parallel Universe

myślę że damy rade :P i tu racja robią boty skrypty i wgl ale nie bo nikomu się nie chce a mój cms wygląda jak wygląda xD

a graczy dużo jest co dadzą kupę kasy żeby dostać desing z tytułem jak to zrobił linkpad :D

PSlqjGC.png

Opublikowano

gdyby zebrali się wszyscy do kupy dogadali to by wyszło ale nie oni sknery ja aktualnie współpracuje z Parallel Universe

myślę że damy rade :P i tu racja robią boty skrypty i wgl ale nie bo nikomu się nie chce a mój cms wygląda jak wygląda xD

a graczy dużo jest co dadzą kupę kasy żeby dostać desing z tytułem jak to zrobił linkpad :D

Nie ma co zapowiadać że serwer będzie bo dużo zapowiedzi było a co wyszło ? nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...