Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wędka +5 - Czas !

dirkens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łowie Angelbotem xWaffeleisen 2.2...

Ustawiam czas na 2650 albo 2900 i na tych czasach mi łowi fatalnie - przykład na 200 robaków 21 ryb...

Mam wędkę +5

Na jakim czasie mam łowić....

Dam 5*

Opublikowano

Tez tak miałem. Czym większy + tym gorzej się łowi miałem wędkę +3 zrobiłem na +4 i łapało 5 ryb na 200 robali a na wędce +3 o wiele więcej. Wniosek nie ulepszaj wędki jeśli na nią łapie się dużo ryb

2v93yw3.jpg

59649-vader.gif

Opublikowano

To zależy od tego gdzie się stanie (no ja tak zauważyłem). Np. ja co 2 min zmieniam pozycje aż FB nie zacznie łowić co 2-3 rybę.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Mój najlepszsy sposób na łowienie to idziemy w jakieś od ludnione miejsce np m1 stajemy sobie włączamy shark fishbot wpisujemy start i łowi ;] na wędce +6 101 punktów czas 2500 i przez 7 godz 11 małż

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...