Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Jak można naprawić taki błąd: np. wziąłem [sbtw] Karthus, i gdy naciskam 't' do harrasowania pojawiają się zielone napisy z jakimiś błędami. Spacja też nie bardzo działa. Jeżeli wiecie jak to naprawić, proszę powiedzice :|

Jaki jest najlepszy skrypt do Ryzea, innych dobry (prostych?) postaci?

@

Czy aktywując specjalny skrypt na np. Veigara, trzeba wyłączyć Sida's Auto Carry: Revamped?

Opublikowano

Hej. Jak można naprawić taki błąd: np. wziąłem [sbtw] Karthus, i gdy naciskam 't' do harrasowania pojawiają się zielone napisy z jakimiś błędami. Spacja też nie bardzo działa. Jeżeli wiecie jak to naprawić, proszę powiedzice :| może poprostu ten skrypt już nie działa (nie chce mi się sprawdzać)

Jaki jest najlepszy skrypt do Ryzea, innych dobry (prostych?) postaci?

katarina http://botoflegends.com/forum/topic/7129-script-katarina-the-sinister-blade-19-2114/

ryze http://botoflegends.com/forum/topic/2400-glory-ryze/

@

Czy aktywując specjalny skrypt na np. Veigara, trzeba wyłączyć Sida's Auto Carry: Revamped?

hymm SAC korzysta z pluginów, więc jeśli np masz plugin w common dla Ryze i jednocześnie chcesz użyć Skryptu dla Ryze to radzę wyłączyć SAC żeby te skrypty ze sobą nie kolidowały.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

@up

Dzięki za pomoc, a mógłby mi ktoś jeszcze pomóc jakoś przy skypcie Glory Ryze 3.8, np. gdy chciałem pomóc junglerowi, użyłem 'q' na golemie i zaczęło na czacie spamić błędami 244 nil value na zielono, etc. Po ponownym uruchomieniu BoLa przestało; Jeszcze proszę o pomoc przy konfiguracji sac/glory ryze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...