Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Tak grają diamenty !

Diazath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, właśnie postanowiłem sobie zagrać rundkę w lola, oczywiście ranked. No to dobra, gra się zaczyna sprawdzam lolnexus, i patrzę fizz diamond V, myślę sobie, że wygra mida, a co się okazało ?
si0w.jpg
Nafeedował kassadina, i wyszedł w 20 min -.- Platyna to chyba taki drugi silver.

Opublikowano

albo konto kupione albo boost z allegro lub innego bardziewia. Spodziewaj się tego co raz więcej bo na tym poziomie co jesteś jest tego najwięcej.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Yhm przyzwyczaj sie.

To jest normalne na tym poziomie.Sa lepsi gracze i gorsi.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Koleś na 100% boostowany, albo konto kupił. Jakby ktoś chciał duo zagrać to na pw pisać. Najlepiej platyna, chociaż 2 dni temu sam byłem gold xD

Opublikowano

Platyna jest najgorsza, tutaj siedzi najwięcej cebulaków, gold/silver/brąz przy tym to pikuś, czasami się zastanawiam czy ludziom w platynie zależy na grze, bo w goldzie przynajmniej się starali, a tutaj strasznie trudno o coś takiego, strasznie dużo trolli, noobów, gdyby istniało elo hell to by to była platyna, nie brąz czy silver:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...