Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lagi

EmpioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mój problem ma się nastepująco pobieram sobie nostale przez tego lunchera wszystko ładnie pobiera się ale gdy nadchodzi czas instalacji komputer cały czas się tnie , instalacja uruchamia się 30 minut a gdy uda mi się zainstalować mam błąd aktualizacji. OK następnie pobrałem sobie przez torrent pobrało ładnie ale jak chcę odpalić to strzasze długo się odpala , a później ciężko jest usunąć to z komputera np zawiesza się itp. Chciałbym wrócić do nostale ale coś nie mogę :D

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

CCleanerem robiłem antiwirusem również , a wina komputera hmm nie sądzę bo wszytko inne działa ładnie nic nie zwiesza dość dobry komp a jak przychodzi instalacja nostale to wtedy mam problemy

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

tryb zgodności raczej nic da ;) ale dzięki z chęci jak wrzucisz owe pliki poinformuj mnie przez pw czy coś :)

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

mam większość po wyłączanych właśnie nie wiem o co chodzi Tera wow inne gry działają idealnie ale nostale nie ;/

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Nie ze strony NosTale.

Linku nie podam, bo musiałbym dać skan .-.

Wpisz w google NosTale PL mirror download i tyle.

Zastosowałeś się do tego? Bo jeśli nie zadziałało, to będę kombinować xdd

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Zastosowałeś się do tego? Bo jeśli nie zadziałało, to będę kombinować xdd

Większość mirrorów to po prostu gameforge live downloader a przez to laguje :D

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Większość mirrorów to po prostu gameforge live downloader a przez to laguje :D

Da się łatwo znaleźć zwykłą wersję, ja tak pobierałem (zazwyczaj przez torrent, ale potem mi nie działał i musiałem mirror szukać :P).

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ja mam z tym tak - na moim lapku pobrałem nostale.. odpalam instalator i zwiecha kompa i trzeba reset. Tak samo gdy chcę to usunąć. Ale na szczęście zainstalowałem nostale na lapku mamy, skopiowałem folder na pendrive i przeniosłem do siebie i działa :) Zrób tak samo o ile masz kogoś kto by ci zainstalował grę.

Opublikowano

Ja bym ci wrzucił gdzieś, ale to 2,2gb a mój internet by to wrzucał z 25h ;_;

Przynajmniej dzieki za chęci :x ma ktoś jakiś jeszcze pomysł ? bo ja instalowałem od nowa ale to nic nie dało po za tym instali nie moge usunąć bo mam błąd odpowiedzi kiedy klikam na nią prawym a jak chcę uruchomić to nic się nie dzieje w ogóle :D

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Masz chwile to trwało, ale jest xD Klikasz u góry Pobieranie i wybierasz dodaj do konta DropBox (niestety musisz mieć konto) potem jak już będziesz mieć konto to kliknij prawym i pobierz jako .zip no chyba że jeszcze poczekasz to spakuje to normalnie :D Wybacz że tak wrzucone, ale rano nie miałem czasu żeby spakować :/

Przepraszam, za brak skanu, ale to ma ponad 2GB... Więc jak ktoś chce to niech pobierze i przeskanuje u siebie.

oj tam brak skanu ważne że wrzuciłeś dzieki wielkię odpalę i zobaczymy wielki + !

@@EDIT Klient działa mogę grać wielki + dla ciebie :)

1369851372-U355713.png

by Regman

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...