Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć

TheParkourPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam do was pytanie ... Własnie pobiera mi się client :) Moje pytania. Czy potrzebna mi duża znajomość angielskiego i czy poradzę sobie z misjami znając ten angielski tak średnio ? Kim mam zacząć ... Jaką klasą ... W Metinie taka podstawa to Wojownik ... Dobry do PvP i do Expa ... A jak jest tutaj ? Jaką postać mam wybrać żeby była dobra na expowiskach i w PvP ... Słyszałem też że są rasy ... Czy rasy mają coś do tego czy nie ? Czy np. Człowiek niczym nie różni się od Elfa po za wyglądem czy może ma inne skille lub atrybuty jakieś ...

2a0c2mq.png

Opublikowano

Misje są tak zrobione że nawet kamień by zrozumiał idź tu idź tam zabij 5 tego i tamtego wszystko ma mapie pokazane .

Graj kim chcesz wszystkie postacie dobre zawsze są + i -

Expowiska tutaj sie bije moby pojedynczo

Rasy wydaje mi sie że tylko wygląd

Chyba narazie serwery OFF bo coś robią więc niewiem czy zagrasz CHYBA *

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Server caly czas on

Z tego co mi sie wydaje to rasy to tylko wyglad.

Kazda klasa jest do pvp i do expa. Kazda klasa sie expi tak, ze 3/4 zycia masz caly czas albo masz full hp ( nigdy nie padasz xD mam 42 lvl i ani razu nie padlem )

Wiec to co Ci sie spodoba to tym graj :) Najwiecej jest archerow do to dobre dps'y

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Z tego co mi mówili ludzie z gildii to najłatwiej expi się Archerem.

Ja gram Berkiem i mam 43 lvl, na razie padłem 2 razy bo próbowałem ubić Meteoryt ale zrespiły się te zje*ane moby i padłem bo dużo biją :D

Polecam Archera bo podobno kozak jest. Lepiej ogólnie radzi sobie w expie.

Misje są bardzo proste i głównie za nie się dostaje expa, bo przy biciu mobów wbijesz z 1k expa jak dostajesz po 100 a masz zabić 8-10 :D

Opublikowano

Znajomosc angielskiego jest tylko potrzebna do kupowania itemkow od ludzi, szukania PT, gildii itp.

Wybor klasy zalezy od Ciebie. Czy wolisz grac TANKIEM, SUPPORTEM itp.

Klasy roznia sie tylko wygladem.

W grze sie praktycznie nie "umiera" a jakk juz bedziesz mial problemy z hp to kup sobie poty :).

Po prawej na dole masz prezencik "FEEDBACK" klikasz i wypelniasz "ankiete", za ktora ja dostalem 222.826 GOLD'a :D :D :D :D :D :D :D

Opublikowano

moze poki jeszcze nie jest zamkniete to dopisze cos od siebie gdyz moim zdaniem jest to wazna informacja dla nowicjuszy ;)

w grze masz cos w rodzaju pillsow, sa to takie niebieskie kuleczki, nie pamietam nazwy, zawsze je uzywaj masz je na 12 godzin, daja ci one regeneracje many i zycia, bez nich exp jest ciezki i hp sie wolno laduje przynajmniej na lvlu 50+ :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...