Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Magazynkowiec

JONNY1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakaś fajna (linia) czołgów magazynkowych.Z niezłą penetracją i dmg . <_<

Magazyn i dobry dmg ma Foch 155 (To cacuszko co mam w sygnie) Penetracja też spokojnie wystarcza. Niestety, trzeba się do niego męczyć, przez (wg mnie) bardzo nie przyjemną linie.

Pancerz też jest w porządku, mobilność w zupełności wystarcza. Prawie czołg idealny ^^.

Opublikowano

Magazyn i dobry dmg ma Foch 155 (To cacuszko co mam w sygnie) Penetracja też spokojnie wystarcza. Niestety, trzeba się do niego męczyć, przez (wg mnie) bardzo nie przyjemną linie.

Pancerz też jest w porządku, mobilność w zupełności wystarcza. Prawie czołg idealny ^^.

Prawie , gdyby nie ten wielki weakspot na górze ;)

Opublikowano

Prawie , gdyby nie ten wielki weakspot na górze ;)

Nie ma czołgów idealnych.

Z francuzów wszystkie mogę Ci polecić, wszystkie mają magazynek, no ale dmg już nie taki op. BC 25t Med też całkiem całkiem, ale brak pancerza.

Opublikowano

Osobiście polecam Ci linię 50B.

Od AMX 50 100 bardzo przyjemnie się gra oraz posiada dobrą penetracja i niezłe obrażenia.

Jeżeli chcesz już mieć magazynek szybciej to idź w BC-25T, bo tam masz magazynek od 6 tieru.

Opublikowano

Osobiście polecam Ci linię 50B.

Od AMX 50 100 bardzo przyjemnie się gra oraz posiada dobrą penetracja i niezłe obrażenia.

Jeżeli chcesz już mieć magazynek szybciej to idź w BC-25T, bo tam masz magazynek od 6 tieru.

Lepiej jakby zrobił T57 heavy który od wieży potrafi coś odbić.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Polecam ci ciężkie czołgi francuskie, w bitwach drużynowych idzie ładnie nimi pomęczyć przeciwnika :)

1377808813-U903831.png

Opublikowano

zrobienie t57 ojj nie polecam ci tego... ja dzis odblokowalem amx 13 90 pierwsza bitwa 3800exp x2 3k dmg po 15 bitwach poszedlem druzynowki pograc normalnie pieknie nim idzie :D

aha z calej lini do BC najgorzej mi sie gralo elc amx nie wiem dlaczego :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...