Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje możliwość zrobienia stref no-lifa?

RemczakPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Tak

.minecraft/versions

I wybierz versions na którym chcesz mieć te strefy

Później wejdź w tego versions'a i otwórz .jar za pomocą WinRar'a i przerzuć uf.class z WinRara (Strefy)

I ty chyba tyle, jbc to pisz.

Opublikowano

Chciałbym się troszeczkę przyłączyć do tematu ponieważ mam pytanie a moim zdaniem nie ma sensu zakładać drugiego tematu :)

A więc po wgraniu tego skryptu co dokładnie się dzieje lub inaczej , co to daje ?

Nie zauważyłem jakiś dużych zmian.

Opublikowano

Chciałbym się troszeczkę przyłączyć do tematu ponieważ mam pytanie a moim zdaniem nie ma sensu zakładać drugiego tematu :)

A więc po wgraniu tego skryptu co dokładnie się dzieje lub inaczej , co to daje ?

Nie zauważyłem jakiś dużych zmian.

W czasie lotu nie masz takiej "blokady" na ruch. Możesz to robić jak na ziemi bez oporu. Albo przynajmniej coś w ten deseń i właśnie to ułatwia skakanie.

Nie wiem czy działa tak na prawdę.

343731479829004887779.png

Opublikowano

W czasie lotu nie masz takiej "blokady" na ruch. Możesz to robić jak na ziemi bez oporu. Albo przynajmniej coś w ten deseń i właśnie to ułatwia skakanie.

Nie wiem czy działa tak na prawdę.

Dzięki za odpowiedź. Po małych testach stwierdzam ,że to działa ale "tak sobie".

Trzeba poczekać aż nolif dobije te 10k like'ów i wtedy się okaże czo to za wynalazek :)

Opublikowano

Strefy to... Normalny minecraft przerobiony w javie xD Ten oto nie legalny cheat dodaje że można fajnie poskakać :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Juz to jest do pobrania :P https://www.youtube.com/watch?v=4lEccJDvloU

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

odkrył jestem tutaj niewiem czy pierwszym ale jednym z pierwszych twórców publicznego skrypta bazującego nad nolog skrypt ma lepsze przywileje niż nolifa co on daje?

skok na 7 kratek

speeds

fps boost (100fps+)

strefy

--- a co do skryptów,

to należy wziąć bazę cheata nolog i w eclipse dodać kilka voidów jeżeli myślisz o skryptach nie jakiś na fog i ze speedem x10 musisz się postarać wpisz "nauka programisty java" i gotowe poczytaj rok dwa

---

AppropriateWhirlwindAstrangiacoral.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...