Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] xenobot problem

ero zboczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wczytuje skrypt i go załaduje to w targetingu jak jest lista potworow zaden nie jestes wpisany w liste a w walker nie ma waypointow nie wiem o co kaman normalnie wrzucam skrypt do xenobot script włanczam ładuje skrypt a tu lipa ;/ wie ktos moze co jest zle robione?

Opublikowano

A czy ten skrpyt taki nie jest może jest uszkodzony ;? pobrałeś go z internetu czy sam robiłeś jeśli z neta to wiadomo skrypt jest do kitu a jeśli sam to może źle zapisałeś czy coś.

xmMfHrm.png
Opublikowano

Powiem tak źle właczasz skrypt na 100% bo mi działa ;] poszukaj w google pełno poradników jest jak włączyć skrypt mi normalnie char chodzi na expa i bije testowałem przez 5 min

xmMfHrm.png
Opublikowano

Powiem tak źle właczasz skrypt na 100% bo mi działa ;] poszukaj w google pełno poradników jest jak włączyć skrypt mi normalnie char chodzi na expa i bije testowałem przez 5 min

ok dzieki wielkie

tylko mam jedno jeszcz epytanie bo gdzies wyczytalem z emusze mapy tez sciagnac jakies tylko nie wiem ocb

Opublikowano

A no tak jak nie masz odkrytej mapy np przypuśćmy rotwormy cave w thais a bot chodzi właśnie tam to bot ci tam nie pójdzie pobierz mape z google zainstaluj do folderu

wejdz w uruchom wpisz %appdata% następnie tibia i usuń Automap i wgraj ten który pobierzesz i gotowe

xmMfHrm.png
Opublikowano

A no tak jak nie masz odkrytej mapy np przypuśćmy rotwormy cave w thais a bot chodzi właśnie tam to bot ci tam nie pójdzie pobierz mape z google zainstaluj do folderu

wejdz w uruchom wpisz %appdata% następnie tibia i usuń Automap i wgraj ten który pobierzesz i gotowe

dzieki

Opublikowano

Czy teraz ci wszystko działa itd ? sprawa rozwiązana czy nadal masz problem to pomogę

juz mi dziala tlyko sie troche scina wracal mi z banku do sklepu 3x wkolko pozniej poszedl dopiero na exp

ale wazne ze wiem jak juz jak ze skryptami sie obchodzic i wgl

takze dzieki za pomoc ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...