Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką klasą grać najlepiej?

HicKD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam kilka pytań

1.jaką klasą grać najlepiej

2.jak wezmę misje to gdzie mogę sprawdzić je?(co w nich zrobić gdzie iść itp)

3.jaka jest waluta w grze bo mi kasy nie dropiło tylko jakieś rzeczy (zwoje)dostawałem za sprzedawanie itemków

Opublikowano

1. Wszystkie są dobre :D. Ja osobiście polecam ci grać Rangerem albo Witch(ale tylko pod build "dual spork LF").

2. Przycisk "U" i na dole masz. Co i jak to chyba sam ogarniesz(jak klikniesz na misje to ci pokazuje na jaką masz mapę iść).

3. W Path of Exile nie ma jako takiej waluty , tylko te "kamienie" na wymianę. Kamienie można często łączyć w lepsze itp.

Każdy kamień też ma jakieś zastosowanie które jest opisane w podpisie. ps. Dużo rodzai jest tych kamieni.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

mam kilka pytań

1.jaką klasą grać najlepiej

2.jak wezmę misje to gdzie mogę sprawdzić je?(co w nich zrobić gdzie iść itp)

3.jaka jest waluta w grze bo mi kasy nie dropiło tylko jakieś rzeczy (zwoje)dostawałem za sprzedawanie itemków

Główna waluta to "Orb-y" Chaos , lub Exalted.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Nie chce zakładać nowego tematu i zaśmiecać forum więc zapytam tutaj.

Dopiero zaczynam i chce zrobić postać ale za bardzo nie wiem czym grać. Klasycznym pierdolnikiem nie chce mi się grać który idzie tankuję i niszczy wszystko 2/3 skillami (maruder), w Witch odstrasza mnie to, że potrafi bardzo szybko paść :D Shadow mi się nawet podoba ale nic o nim nie wiem moglibyście mi coś napisać o tej postaci i czy warto? Duelista będę teraz sprawdzał.

Opublikowano

Nie chce zakładać nowego tematu i zaśmiecać forum więc zapytam tutaj.

Dopiero zaczynam i chce zrobić postać ale za bardzo nie wiem czym grać. Klasycznym pierdolnikiem nie chce mi się grać który idzie tankuję i niszczy wszystko 2/3 skillami (maruder), w Witch odstrasza mnie to, że potrafi bardzo szybko paść :D Shadow mi się nawet podoba ale nic o nim nie wiem moglibyście mi coś napisać o tej postaci i czy warto? Duelista będę teraz sprawdzał.

Wiesz ta gra jest tak rozbudowana że mozesz grać jak chcesz zrobić maraduera i założyć łuk i napier.. , jednak przyznam że jest on trochę za bardzo dobry przy end-game. Ranger jest bardzo fajny , lub Scion.

A jak chesz duelistą to tutaj : http://www.youtube.com/watch?v=kDBCbMMMWGo

Jest najlepszy bulid jaki powstał na tą postać i aż takie drogi nie jest BoR + Soul Taker = 50 ex co w porownianiu z bulidamu gdzie potrzeba nawet 6L zbroi jest bardzo tanio ;-)

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...