Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile macie slotów na serwerze i jakie macie dochody miesięczne? Z vipów itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

32 sloty teraz nic gdyż mam mała przerwę ale wcześniej to tak miesięcznie z 50 lub 60 zł. A tak z ciekawości zapytam po co są ci potrzebne takie informacje

Opublikowano

Zależy jak rozkręcisz serwer i żeby zarazem opłacało się kupić vipa, ale żeby nie był za dobry, bo przestaną grać, musi też być ciekawy, a nie jak np. sky blocki, które nudzą się po tygodniu :p

|----Jedyny serwis z darmowymi skinami!----|

|------------Darmowe-Skiny.PL---------------|

|----Skiny i przedmioty do CS:GO, TF2----|

|------------------------------------------------|

|DOTA2, WarFrame i innych gier ze Steama!|

|--------------Start: NIEDŁUGO!!!--------------|

Opublikowano

40 slotów..2GB Ramu I Place 48 zł,Ale Powiekszam Do 3GB I Zwiekszam Sloty Do 45/50 A Za Vipy To 80/120Zł Na Miesiąc Zależy Czy Sie Ma Stałych Klientów :)

Opublikowano

40 slotów zarobiłem 69 zł (bez komentarza xD) przez ostatnie 5 dni a za serwer place 30 zl

" Pamiętaj mimo wszystko dąż do spełnienia marzeń.

Trzymaj się mocno, mimo tylu ciężkich wydarzeń.

Życie nie jest takie proste, pamiętaj masz je jedno,

Dawaj z siebie wszystko na 100% to jest sedno ,,

Opublikowano

Ja sam aktualnie posiadam 100 slotów na maszynce 10 GB ramu a z zarobkami to jest różnie więc nie ma co pisać raz wpadnie więcej raz mniej. Po prostu musisz dobrze rozkręcić serwer i możesz nawet okoł 500 zł zarobić miesięcznie jeżeli jesteś w stanie dogodzić twoim graczą :)

csHDdb6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...