Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam do Was pytanie.. Jest jakaś możliwość "podkręcenia" grafiki, aby na starym, słabym kompie Metin nie przycinał się zbyt ostro?.. Uniemożliwia mi to expienie, chodzenie na DT itd. itd.

Co mogę zmienić w ustawieniach lub jakiś program ściągnąć? Czekam na szybkie odpowiedzi.

Parametry komputera:

Typ procesora: AMD Athlon XP, 1141 MHz

Nazwa płyty głównej: Gigabyte GA-7N400S(-L)

Karta Grafiki: NVIDIA GeForce 6200

Opublikowano

To nie od grafiki :)

Lecz od procesora. Tez mam slaby procesor, ale nie az taki jak twoj :D

Jesli chcesz doznac dobrej plynnosci Metina i nie zacinaniu sie na wczytywaniu moobow na mapie. To zainwestuj w 2 rdzeniowy procesor 2,66 GHz + 2GB ramu ewentualnie

Grafika moze pozostac taka jaka jest. Mozesz pobawic sie w Overclockingu... ale czy warto? Jesli masz dobre chlodzenie procesora, to moglbys sprobowac, ale jest do tego male aczkolwiek spore zastrzeżenie....

przy podrkecaniu procka a takze grafiki [procka] otrzymujesz duza temperature w, ktorej wyniku mozesz przepalic procesor ;)

Wiec... tak jak wyzej wspomnialem, zainwestuj w nowy komp, bo przy takim procku zapewne Plyta Głowna nie bedzie mogla obsługiwać takie "2,66GHz-owca " ;)

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...