Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] AMX 50B czy b-c 25t / jakie moduly na tigger II

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To są 2 różne typy czołgów. Obie linie są godne uwagi. AMX 50 100 jest jedną z najlepszych 8t, a znowu BC 25t jest bardzo dobrą Xt. Sam robię linie do BatChata i bardzo przyjemnie mi się gra.

Dodać trzeba, że obie linie nie mają pancerza, ale za to mają magazynki (HT od 8t, MT od 6t)

Moduły do Tigera 2:

Dosyłacz, wenta, skrzynka/stabilizator

Co do perków, to all naprawa, przy 100% reset dowódcy i żarówa.

Opublikowano

Tak wiem ze to sa 2 rozne typy czolgow ale dalej nie mam pojecia ktory wybrac ...

Obie linie są bardziej dla doświadczonych graczy, a taki sam zdoła wybrać. Ja robię linie do BC i jest przyjemna, ale jak widzę (raczej słyszę, bo patrzeć nie mogę) jak gra mój tata (typowy pomidor) to jedyne co jest to "dostał, ale nawet go nie zarysowaliśmy", oraz "Czołg zniszczony"

Opublikowano

Ojciec ma bc i tylko ja mu zbijam tak gwiazdki, dla mnie czołg rewelacyjny, 5 pestek po 400 masz 2000 dmg na magazynek. Najszybsza 10t w grze i najprzyjemniejsza.

Imo 50 b też jest fajny, ale ma dużą sylwetkę i tylko 4 pestki.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Tylko nie zapominaj, że cała linia do BatChata z wyjątkiem Lorr 40t to scouty. Trzeba nimi grać zachowawczo i trzeba umieć nimi grać. Nie mam ochoty patrzeć na kolejnych debili w BC.

Opublikowano

Bierz bata bo med.

Moduły do tigera: wenta, dosyłacz i stabilizator.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...