Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Build dla Archera

Eminiox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i mam pytanie odnośnie archera. Czy ktoś może mi podać bulid do archera pve ? Mój (nie)build do archera jest zły i czy da się go cofnąć czy muszę tworzyć nową postać.

Mój (nie)build: d35o.png

Opublikowano

Da sie cofnac za pomoca "Scroll of Oblivion" czy jakos tak ale to kupujesz w IS. Jesli chodzi o rozdanie skilli to dawaj poprostu w to na poczatku jesli chodzi do pve to nigdy nie dawalem w nic szczegolnego na poczatku ale teraz daje w to co ma najwiecej dmg jesli juz nie moge to daje w innego skilla z najwiekrzym dmg. Potem na 15 lvl mozna rozkminiac w co dodawac.

ruU3AnC.png

Opublikowano

Sprecyzuj czy chcesz build do archera tylko do 15 lvlu czy chciałbyś build dla archera + 2nd Job, czy chciałbyś full build na 60 lvl. Jeśli ci chodzi o samego archera byleby do 15 to maxuj Twin Shot, Tumble, Magic Arrow. Powinno spokojnie wystarczyć. I nie zużywaj tego scrolla na 15 lvl :) dobij max lvl i dopiero go weź od Irine. Na 60 lvlu będziesz już wiedział jak chcesz grać i czego ci brakowało w dotychczasowym buildzie :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...