Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Fajna gierka

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby normal, na NA, ale pośmiać się można, gdy masz 100 hp a taki ww cie goni co chwila z "q" i gowno robi bo masz regeneracje 48 na sekunde ;d

wyszlo na to, ze gonil mnie od ich inhi do naszego turreta inhibitorowego, zestunowalm go nwm ile razy i ja z tym 100 hp i regenracja 48 go zabilem :x

Kilka ss:

a tutaj po tym jak tego ww zabilem

nie mam calego ale bylo "LOL SAW YOU THAT?"
Polecam przenosic sie na NA, z pingiem jak sie przyzwyczaisz nie ma problemu, a gra daje duzo funu :)
Btw.
Dałem to dla tych co mowia ze lepiej grac 2 adc bo support nie ma dmg i jset bezuzyteczny <lol>
For remember:
LEONA OP
btw 2.

Hello there.

Nowicjusz
Opublikowano

Ogólnie na NA są milsi ludzie, nie tacy jak na EUNE - jak padniesz to od razu "OMG NOOB REPORT STOP FEED" itp.

GGWP

vdsumtdsay1v.png

"I bring a vision of utopia" - Aether Wing Kayle.

Opublikowano

Żebyś wiedział, przeniosłem się 2 dni temu i warto przywyknąć do 200 pingu oraz wydać 60 zł.

Nie ma "OMG I WAS FIRST!" tylko "Okay, so I can go support if you want."

@down

Gwarantuję, na NA lepiej.

Hello there.

Opublikowano

Na wescie jest to samo, nie wiem dlaczego mówicie że EUW = EUNE, skoro na EUW jest tak samo jak na NA

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Na wescie jest to samo, nie wiem dlaczego mówicie że EUW = EUNE, skoro na EUW jest tak samo jak na NA

'

Zaczyna tak być bo dzieci z EU się tam przenoszą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...