Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Sponsorem

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niedawno szukales sponsora, teraz nim zostajesz heh .. nie polecam tego gościa dziecinne bardzo zachowanie . udaje majstra, a gdyby nim był to sam by postawił serwer . Typowy gosc który chce na was zarobić.

Opublikowano

Nie rozumiem co tutaj mają serwery Sheili do udostępnienia maszyny ? Nie rozróżniacie widzę tego wcale, co do samej maszyny to potrafi wiele wytrzymać z racji na swoje parametry jak i zabezpieczenia.

W pełni polecam go jako sponsora - (osoby która udostępnia maszynę serwerową)

Opublikowano

Nie rozumiem co tutaj mają serwery Sheili do udostępnienia maszyny ? Nie rozróżniacie widzę tego wcale, co do samej maszyny to potrafi wiele wytrzymać z racji na swoje parametry jak i zabezpieczenia.

W pełni polecam go jako sponsora - (osoby która udostępnia maszynę serwerową)

N o wiesz, ogólnie chodzi tu o zaufanie , uważam że nie dorósł do sponsoringu i do bycia adminem/technikiem.

Opublikowano

N o wiesz, ogólnie chodzi tu o zaufanie , uważam że nie dorósł do sponsoringu i do bycia adminem/technikiem.

Szczerze mówiąc współpracowałem z Sheilą i nie mam takiego zdania absolutnie, jeśli nie sprawdził się jako admin/technik to pewnie sprawdzi się jako sponsor.

Korzystałem z jego maszyn i nie napotkałem jakoś tego "że nie dorósł", stanął na wysokości zadania w każdym calu tak więc jeśli zajdzie taka potrzeba to ponownie podejmę z nim współpracę (serwer).

Opublikowano

nie polecam robić interesów z 17 latkiem który pewnie jeszcze kończy drugą klase gimbazy :)

jeszcze tydzień temu Sheilla startował z jakimś serwerem i padł na drugi dzień :)

Opublikowano

nie polecam robić interesów z 17 latkiem który pewnie jeszcze kończy drugą klase gimbazy :)

jeszcze tydzień temu Sheilla startował z jakimś serwerem i padł na drugi dzień :)

Dalej nie potrafisz zrozumieć że administrator/technik a sponsor serwera to co innego (oferta maszyny) Szczerze mówiąc nic o nim nie wiesz więc nie potrzebnie zabierasz głos.

Jest to osoba niekompetentna, sama nie wie czego oczekuje.

Nie polecam interesów z nią.

Niekompetentna - oferuje serwer i pisze co chce w zamian i co oczekuje.

Co do serwera z tego co miałem okazję poznać posiada dobry system filtrów i mimo częstych ataków stał stabilnie.

P.S. Pozostałym osobą które chcą się wypowiadać proponuję czytanie ze zrozumieniem ( sponsor - udostępnia tylko maszynę )

Opublikowano

Dalej nie potrafisz zrozumieć że administrator/technik a sponsor serwera to co innego (oferta maszyny) Szczerze mówiąc nic o nim nie wiesz więc nie potrzebnie zabierasz głos.

Niekompetentna - oferuje serwer i pisze co chce w zamian i co oczekuje.

Co do serwera z tego co miałem okazję poznać posiada dobry system filtrów i mimo częstych ataków stał stabilnie.

P.S. Pozostałym osobą które chcą się wypowiadać proponuję czytanie ze zrozumieniem ( sponsor - udostępnia tylko maszynę )

a Ty co taki kozak jesteś i przywódc stada ?

Chłopie Ty nawet żony nie możesz upilnować i codziennie przychodzi do mnie

a chcesz dowodzić teamem :)

Opublikowano

Witam, nie polecam tego człowieka. Serwery które stawiał padały po kilku dniach a teraz bierze się za sponsoring? Powiem jak to będzie aby ustrzec technika chcącego wejść w układ z tym człowiekiem. Gość miał serwer tydzień temu, zakupił maszyne na miesiąć po czym serwer mu padł i teraz sam nie wie co zrobić z maszyną więc poszukuje na szybko technika aby chociaż zwróciło mu się za maszynę po czym zamknie serwer. Jestem tego pewny w 90 % ^^. A co jest jeszcze śmieszne ? Że gdy on stawiał serwer oczekiwiał jako technik MINIMUM 70 % a teraz sam chce 50 jako sponsor. Ale to już jego warunki i tutaj się czepiać nie będę. Ale tak jak pisałem wcześniej NIE POLECAM.

bez linków zewn.

Opublikowano

haha znowu dales dupy ? serwer nie dal rady ? za malo graczy bylo ? Mowilem ze nikt juz nie zagra na twoich serwerach miales szanse zjeb.. trudno :) takie zycie nastepnym razem bedziesz wiedzial ze jak sie robi ludzi w hu.. to potem ludzie ciebie tez maja w h... ;)

Opublikowano

hajs sie nie bedzie zgadzal i tyle bedziecie miec z tej ''super'' maszyny. Nie polecam

Opublikowano

Dam ci radę, odpuść sobie. Na siłę próbujesz robić coś czego nie potrafisz. Przykładem jest liczba twoich serwerów niewypałów, które powinny ci dać do myślenia. To wygląda tak jakbyś za wszelką cenę chciał wyrwać z tego jakieś pieniądze. Rozumiem, że raz może się coś komuś nie udać.. Można spróbować raz, drugi, ale bez przesady. Jak nadal próbujesz 'skomplikować' kod z src to życzę powodzenia, ale w sumie w gimnazjum o takich rzeczach się nie mówi. Nie mam tu na celu hejtować nikogo. Wyrażam tylko swoją opinię.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...