Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Wypowiedź mYm Mokatte

eXe007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co on piepszy? Powinni Czaru wziąść do KMT bo tylko on wczoraj coś grał i powinien jeszcze zagrać! Mokatte coś nie wychodziło kampienie w lesie ;d, mecz to była jedna wielka porażka robili czasem błędy z brązu... Jedynie za co można ich pochwalić to za 2/3 akcje w drugim meczu co im w miare wyszły

Opublikowano

Boze ale mnie irytuja tacy ludzie jak ty

A chuj mnie obchodzi ze Mym wygra z jakims noob teamem gold V

My tu kurwa komentujemy LCS najwyższy poziom a nie to ze nasz team nie wygrały by z nimi

Czy wy macie móżg ?

"Jak przegraja" - Nie jak przegraja oni cały czas przegrywają a to raczej normalne nie jest ?

Myśle ze na MPC jest ktoś kto lepiej niz on gra

Bo tyle lat gry ze soba a ugrac nic nie umia

Selex i klawisz nr 32

Opublikowano

Jak wygrywali każdy się jarał, że są zajebiści. Gdy zaczęli przegrywać z lepszymi od siebie fala hejtów, to tak jak w piłce nożnej czy innym sporcie albo jesteś "kibicem" albo karaluchem który by na wszystko narzekał, a sam nigdy w życiu do niczego nie dojdzie.

mqdefault.jpg

Opublikowano

Boze ale mnie irytuja tacy ludzie jak ty

A chuj mnie obchodzi ze Mym wygra z jakims noob teamem gold V

My tu kurwa komentujemy LCS najwyższy poziom a nie to ze nasz team nie wygrały by z nimi

Czy wy macie móżg ?

"Jak przegraja" - Nie jak przegraja oni cały czas przegrywają a to raczej normalne nie jest ?

Myśle ze na MPC jest ktoś kto lepiej niz on gra

Bo tyle lat gry ze soba a ugrac nic nie umia

Weś wyjdź hejcie , może grają dla funu ? Może przegrywają ale znają się na tej grze i robią czasami takie akcje że aż fajnie to oglądać , jeżeli oglądasz MYM , i oglądasz tylko z takim podejściem że mają wygrać , to weź wyjdz. Polacy w piłce noznej też są słabi , a jednak mają mnóstwo kibiców...

Opublikowano

Co tak porównujecie do polskiej reprezentacji ich? Ahaaa czyli tą grę po prostu sprzedali i tyle skoro tak....

Opublikowano

Śmiesza mnie tacy ludzie jak Wy. Jesteście zwykłymi chorągiewkami ,jak miał swoje 5minut to każdy lizał mu dupe. troche szacunku ludzie.

dsa

Opublikowano

Najlepsze jest to że każdy hejter pisze że to ciota , a sami myślą że są extra , idźcie kurwa sami grać , a nie ogladacie lepszych od siebie , typowi polacy z was , tutaj w tej dyskusji są 2 osoby z mózgiem , ci piszą że za ich poziom należy się szacun . To że przegrają , to tylko dlatego że przeciwnik był lepszy , lub oni mieli gorszy dzień . Ja gram teamowki 3v3 , potrafię przegrać mecz z 15/8 , lub wygrać z 1/15 (hardcore match xD) pozdro...

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Najlepsze jest to że każdy hejter pisze że to ciota , a sami myślą że są extra , idźcie kurwa sami grać , a nie ogladacie lepszych od siebie , typowi polacy z was , tutaj w tej dyskusji są 2 osoby z mózgiem , ci piszą że za ich poziom należy się szacun . To że przegrają , to tylko dlatego że przeciwnik był lepszy , lub oni mieli gorszy dzień . Ja gram teamowki 3v3 , potrafię przegrać mecz z 15/8 , lub wygrać z 1/15 (hardcore match xD) pozdro...

xD

Gorszy dzien to oni maja od ok. 6 miesiecy

x

Opublikowano

xD

Gorszy dzien to oni maja od ok. 6 miesiecy

Przedawkowałeś metinka idź się połóż i prześpij

P.S CHCESZ KUPIC PRO STALE +9 129 bony.

Lol to my w Polsce mamy jakieś teamy?

Mamy mamy i to dużo teamów. Aktualnie najbardziej znane są to KMT , MYM , HOW2WIn , polskilolpl

@Topic

Napisał prawdę też myslę , że na razie bardzo słabo gra mokatte.

Zobaczymy jak to będzie.

Też jest lipa w tym , że cały czas są takie same picki ...

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

MYM to nie tylko mokatte. Jak oglądałem te dwa mecze, to jedno rzuciło mi się w oczy - brak komunikacji. Thresh łapie kogośtam nie przyciągając się, a kubon wpieprza się w 5 bez followu. Tak było kilka razy :D MYM może i za słabe na arenę międzynarodową, ale nie pierdolcie, że grają na poziomie goldów, bo to żenada. W Polsce nadal są najlepsi. Zobaczymy co pokaże KMT, chociaż nie liczę na zbyt dużo. NIP przegrał już w banach i pickach imo.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...