Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zeus

przemo123454

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Buty na cooldown - standardowy itemek + cd

2. Chronos Pedant - cd

3. Rod of Tahuti - bardzo dużo magical power

4. Polynomicon - magical lifesteal + pasywka, dodatkowo dodaje trochę magical powera

5. Gem of blinding (ten czerwony) - spowalnia przeciwników, których uderzysz z basic'a (przyp., że na nabijaniu stacków opiera się ta postać)

6. Demonic Grip - większy attack speed + redukcja magical protection (stacki nabijasz basiciem, maksymalnie 3 stacki na targecie, każdy stack zmniejsza MP o 7%)

W niektórych przypadkach nie kupujesz gem of blinding lub demonic gripa, możesz to zamienić na itemki, które dawają więcej magical power (book of thoth, soulreaver, ewentualnie doom orb gdy masz możliwość farmy i nie padasz cały czas) lub warlock sash.

Kolejność kupowania itemów jest raczej sytuacyjna. Do builda możesz dodać także void stone, kiedy przeciwnik na linii też jest AP, a bije ci zdecydowanie za dużo.

Ja polecam w takiej kolejności (numerki z góry): 1, 2, 6, 5, 3, 4

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Nie podoba w ogóle mi się twój build.

Proponuję buty na pene>demonic grip>poli>tahuti>focused void stone>valor może na cd ?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nie podoba w ogóle mi się twój build.

Proponuję buty na pene>demonic grip>poli>tahuti>focused void stone>valor może na cd ?

ja bym kupił valora na 2-3 item by na starcie gry ganki tak nie bolały

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...