Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co byście chcieli zobaczyć na serwerze DayZ/HardCore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zrobiłem ankiętę (link: http://www.mpcforum.pl/topic/1124175-pytanie-typ-na-2014/ )

I teraz patrząc na wyniki wybrałem 2 typy: Hardcore oraz DayZ.

Teraz chciałbym się Was zapytać Co byście chcieli zobaczyć na którymś z owych serwerów.

Według mnie:

HardCore - 1 życie, można doładować jakimś specjalnym klockiem, przy którym dodajemy sobie życie. Dodatkowo komendy /spawn nie ma dla graczy, można, np. dla VIPa dać, nie ma bloku teleportującego na spawn, oczywiście jakieś nagrody, np. za 1h 1 diament, jakieś inne bajery i oczywiście losowe TP.

DayZ - Nie będę się tu zbytnio opisywał, gdyż szczerze mówiąc nie grałem. Aktualnie jestem na laptopie, ale jak wejdę na komputer to sprawdzę, gdyż znalazłem 1 serwer. Wydaję mi się, że to duża mapa i głównie plugin DayZ.

A Wy co myślicie o owych typach?

Za napisanie o 1 typie - like

Za napisanie o 2 typach - 2 liki :)

Opublikowano

@up każdy teraz pisze że ma autorskie...

Co do hardcore to co tu dużo rozpisywać się....

Musi być inny jak wszystkie. Unikalne pluginy dodające nowe możliwości w grze, craftingu itd...

A dayZ tu chętnie bym pograł :)

Opublikowano

Napewno co musi byc to autorski generator MAP i spawn z Gliny zeby nie bylo lagow :D

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Opublikowano

Jak chodzi o hardcore to nie rób tak żeby VIP miał wszystko niech VIP może sie tepac na spawn 1 raz na 1 dzień :]

Opublikowano

Ity na gildie : wszystko po 64 , drop ze stone , gildie jakies fajne , losowe tp , NIE MOZE BYC VIPA ! , zrob ub itp. a nie... Vip na hardcore to gowno... ktos ma vipa i jest najlepszy na serwie a inni moga ... co do DayZ to nigdy nie gralem ale mysle ze dobry pomysl :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...