Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Umcia - Umciamt2 [No-Hamachi] [Pl]

MrSzczotua

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECAM SERVERA NAWET JEŚLI KTOS LUBI 4FUN ... ;/ MASZ 500k HP A CIE NA SKILA MAJA I KAZDY MA WOLNY ... SERV DO D**Y ;/

Opublikowano

ja mam zostanie połaczony... za dużo osob pewnie siedzi i inni nie mogąw bić bo ja grałem ale jakiegos buga miałem i reloga zrobilem i mnie wywalilo jak wszedlem i teraz nie moge wbic

Najlepsze że Szczotua jest online( bynajmniej na forum) a nie resnie serwa... po prostu żenada

Opublikowano

NA SERWERZE SA 2 OSOBY Z JINNO 1 OSOBA ZE SHINSOO (JA) I JEDNA OSOBA Z CHUNJO ;| WIEC 4 OSOBY MOGA NA SERWIE BYC??? BYLO 20 OSOB I PONAD. POPROTU MOZE LOGOWANIE OFF BO JA JESTEM NA METKU I NORMALNIE GRAM ZADNYCH LAGOW , NIC . PRZY OKAZJI NUDNO TAK SAMEMU GRAC.

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

NO FAJNIE ZE SZCZOTA CZYTASZ KOMETDY i dalej krzywdzisz ninje pozdro dodasz kiedys te księge do wbijania chmury na G?

EDIT.

NO NIEEEE gram gram,wbijam skille już 1 P pisze ze Szczotuem i kick i nie moge wejsc, zrob jakies ograniczenie lub hamachi bo to żal za duzo ludzi wbija

@down

ja chwile grałem po tym i znowu kick

Opublikowano

Tak samo w Shinsoo m1 taki noob Spit podbiegnie i bije na wolnym <jakies 10 letnie dziecko> albo KoxFest ;/ tzn. ze GA niedba o serwer i neo kidy przychodza i pewnie serwer padnie bo dzieci maja sh i mh ;/ ten serwer traci swoją wartość. Byłbym za tym żeby takich bonow nie bylo bo na 2 skile sie pada :|

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Kickalo mnie co 2 -3 minuty dedalem co 1-2 minuty grac sie nie dalo na GM mode, ale teraz tez sie nie da grac ehh tylko o 3-5 rano bo wtedy sa 2 max 3 osoby

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

BO JAK TO MOWI 3/4 OSOB TO SERWER DO PvP A NIE EXPA I ROZWIJANIA KLASY POSTACI <TYLKO EQ> A TUTAJ NIEMA WOGULE KONTAKTU Z GA, DO HANDLARZA BRONIA MOGLBY DODAC STRZALY WACHLARZE DZOWNY ITP.

WSPOLCZUJE SURZE KTORY NA POCZATEK MA ZATRUTY I LWI - NAJLEPSZY SZPON DLA SURY

MOGLBY ZMIENIC TROCHE RYBAKA

NAJLEPIEJ ZEBY SERWA ZROBIL JAK NP. INSOMNIA WTEDY BY GRALO PONAD 10K LUDZI <NIE TYLKO Z POLSKI>

ALE NIE NALEGAM TYLKO DAJE PROPOZYCJE I WIEM ZE TAM TRUDNO COS TAKIEGO ZROBIC

I DUZO GRACZY MOWI ZEBY BYLO 3 GM-OW - 1 Z JINNO , 1 Z CHUNJO I 1 ZE SHINSOO O NIECH PILNUJĄ NA /INV PORZADKU W M1 ZEBY NEO NIE BILY NA WOLNYM

ALE COZ NIEMOZNA NAZEKAC SERWER FAJNY ALE JAK DLA MNIE W SKALI OD 0/10 TO OKOLO 6/10

+DOBRE BONY

+DOBRE ITEMY

+LATWO WBIJAC LVL I SKILE

+NIE MA LAGOW I JEST CALKIEM SWOBODNA GRA

+NA POCZATEK DOBRY LVL I ITEMY

+KOŃ NA POCZATEK

- NEO KIDY

-NIEMA ZBYTNIO KONTAKTU Z GA

-DED CO 5 MIN JAK SIE NIE JEST W MIEJSCU GDZIE NIE MOZE KTOS BIC

-ZBYT PROSTY SERWER

Nieregulaminowa sygna

Admin Cienia
Opublikowano

Jak dalej będzie taki spam to temat pójdzie w kosz. Tylko tyle mam do powiedzenia,

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie Polecam Lagi jak Chu* I Wogle Grac Sie Nie Da Serv Dobry Na 15 Minut Potem Nuuuuuuuudy

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

Serwer fajny poprosiłem KD za free.

A właśnie dlaczego serwer ON a wbić się nie da?

Kliknij Lubie to ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...