Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Najlepszy Diss na FuBu !

WinTeR32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wchodząc tutaj spodziewałem się kolejnego pojazdu w stylu lechistka i tekstów typu "twoja stara ssała pałę orangutanowi", a znalazłem całkiem ambitnego dissa. Wielkie gratulacje ;)

57199140501148694665.png

Opublikowano

wchodząc tutaj spodziewałem się kolejnego pojazdu w stylu lechistka i tekstów typu "twoja stara ssała pałę orangutanowi", a znalazłem całkiem ambitnego dissa. Wielkie gratulacje ;)

Jachu Polacy mądrzeją trochę lub ta osoba jest ambitna :P

Opublikowano

Zazwyczaj to szkoda mi było tych wyszczekanych napinaczy w pieluchach co małpują innych ale to co zrobił autor dissu przekracza wszelkie ich granice.

Bardzo dobre wykonanie. Jestem pod wrażeniem.

Opublikowano

Nie ogladam filmikow o podobnych tematach, lecz po przeczytaniu komentarzy obejrzalem/ w zasadzie posluchalem i jestem pod wrazeniem! Diss wyjatkowy i jedyny normalny wsrod innych, ktore nagrywaja jakies dzieci. :)

Ps. Choc slucham jedynie rock i metal to nutka przyjemna dla ucha. :)

Tekst nie zawiera duzo przekleństw i co najwazniejsze autor nie sepleni i dobrze pracuje przepona! Gratki.

Opublikowano

Popieram :D

Ale nie będę oceniał kogoś kogo nie znam .,. Także pozdrawiam

Opublikowano

dopiero zaczynamy 2014 i już "gwiazdeczki" beki? hahahahahhahahhahahahhaha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...