Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]League of Legends - nadchodzą nowe skiny z okazji zbliżającego się Festynu księżyca

ola788

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diana jest zajebista ale mam już Walkirię a ona też jest fajna więc nie kupię. Tryndy nie lubię jest dla mnie mocny tylko na trójkach. Riven mam króliczka i jest on moim zdaniem lepszy od tej, splash art wygląda jak by robiła gówno w locie. Pewnie ikonki będą dawane za kupienie skina. Reasumując event chujowy, jedynie wardy dają radę.

Opublikowano

Ku*wa, gratulacje dla moderatorów . Doszukają się najmniejszego błędu, ale żeby dać -% za poradnik to nie . Brawo i lepiej do szkoły wróćcie

@Topic aby czasem jakiś inteligent nie wpadł na pomysł dania warna za spam ''Było'' .

Fajnie wygląda Ghost i ten avek z koniem też nie zły

Opublikowano

Ze tak napisze, chujowe skiny. Co to wgl za Riven, zdecydowanie wszystkie skiny sa lepsze od tej Rivenki, no moze nie Karmazynowy tak samo z Trynda, sa conajmniej 2 skiny lepsze od tego co teraz wychodzi. Jedynie Diana trzyma poziom chociaz i tak wole ten pierwszy skin do Diany.

Nie zaczyna się zdania od "że".

BTW,do Diany skin fajny.Do riven nawet za darmo bym go nie chciał,do Tryndamera może być,ale są lepsze.

Opublikowano

Jeśli chodzi o Avatary, naprawdę szacunek. Bardzo przyjemne dla oka. Natomiast Diana wygląda szkaradnie. Są jednak gusty i guściki :)

1389652693-U623174.png

Opublikowano

Wszystkie skiny sa hujowe, a najbardziej tego warda. Ogolnie najbardziej podobaja mi si avki i zmiana ikonki flasha jest na +, bo o poprzedniej szkoda gadac.

Opublikowano

kiedy ten festyn ?

I nie wiecie jak mozna bedzie te avatary dostac?

Dany Avatar można dostać, kupując odpowiedni skin. Natomiast koń jest za wykupienie wszystkich :)

1389652693-U623174.png

Opublikowano

Skin do Riven na arcie wygląda lipnie, widziałem filmik z prezentacją skina i dla mnie bomba, na pewno kupuje.

@BTW

To prawda że przez pierwsze dni kosztuje 975rp?

Opublikowano

Skin do Riven na arcie wygląda lipnie, widziałem filmik z prezentacją skina i dla mnie bomba, na pewno kupuje.

@BTW

To prawda że przez pierwsze dni kosztuje 975rp?

Tak

xh56.png

Opublikowano

Wow!

Lubię te klimaty. Azja i te sprawy. Skin do Diany jest nawet ok. Grałem nim na PBE i powiem szczerze, że sam model wygląda na prawdę nice. Skille są może zrobione tak na odwal się, ale przyznam rację. Bardzo ciekawa inicjatywa z tym różowym pobłyskiem. Splash Art na prawdę profesjonalnie wykonany

Skin do RIven jak już wcześniej wiele osób napisało nie umywa się do innych, ale ja nie za bardzo się z tym zgadzam. Grałem nim na PBE i mam wrażenie, że jest taki HD w porównaniu do np. Króliczka. Splash art bardzo oryginalny. 8/10

Skin do Tryndy nie jest zły, jednak mam wrażenie, że inne skiny do Tryndy są o niebo lepsze. Splash niczego sobie. 6/10

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...