Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piłka i palec środkowy

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż jak 90% forum wie jestem bramkarzem w drużynie piłki nożnej (ex lnter ;-; ).

Jednak problem w tym że na wczorajszym treningu źle obliczyłem lot piłki o 5mm i akurat opadła mi w środkowy palec.

Myślałem że padne tam, ale o dziwo po 5 minutach prawie mi przesło.

Posmarowałem kremem itp. , lecz dzisiaj się obudziłem i miałem spuchnięty palec i nie mogę go całkiem zgjąć.

Dodam że smaruje tak co 1h kremem przeciwbólowym.

Lecz bez wyniku, jak naciskam na palec to mnie boli a jutro mam mecz.

Nie chcę żeby ten 2 bramkarz ukradł mi miejsce więc nikomu o kontuzji nie powiedziałem, co mogę zrobić żeby palec nie był taki spuchnięty i mnie nie bolał?

Dodam że teraz wezme tachipiryne 1000mg.

Limit dla każdej pomocnej odpowiedzi.

Opublikowano

Kiepska sprawa: możesz poczekać (ale wtedy możesz nie wystąpić w meczu) albo zagrać mimo bólu, ale wtedy możesz nie grać zbyt dobrze.

Niestety, takie są realia.

A przeciwna drużyna jest dobra?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

O kurde jestem w tych 10% co nie wie :( W sumie na tym forum jest sporo lekarzy więc odpowiedz zaraz sama przyjdzie!Powodzenie!Ps:I tak wpuszczasz szmaty.

Opublikowano

O kurde jestem w tych 10% co nie wie :( W sumie na tym forum jest sporo lekarzy więc odpowiedz zaraz sama przyjdzie!Powodzenie!Ps:I tak wpuszczasz szmaty.

Nom ex-lnter na pewno puszczam szmaty.

@Przeciwna drużyna nie jest taka dobra tylko jak widzisz poniżej, strzelili 12 bramek a stracili tylko 3.

y9jz.png

My jesteśmy AFC Fermo, oni Mandolesi.

Opublikowano

Hm.. jak masz rękawice to najwygodniej będzie założyć sobie usztywnienie.

- Jakiś patyczek,

- Posmarować palec,

- Gazikiem,

- Pod rękawice i heja.

Może boleć toszkę, ale będzie złagodzony ból ;D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Ja smarowałem Altacetem i owijałem bandażem i z dnia na dzień się polepszało. Do jutra raczej Ci to cudownie się nie wyleczy, ale zawsze mogło by pomóc.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...