Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kinomaniak

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś się orientuje co się stało z kinomaniakiem ? Hack, przejście na inny serwer albo coś ? ? pytam z ciekawości i z braku możliwości puszczenia filmu późnym wieczorem.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Ale kinoman to gorzej niż gówno, serwer taki zamulony że gdzie nie wejdę to mi wyskakuje błąd, zresztą widzę że kinoman już istnieje od dłuższego czasu...

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

zalukaj.tv sprawdź dzieciak

Chciałbym zobaczyć Twój dowód dorosły człowieku z rocznika 93 <3 Miło poznać Dorota jestem.

zalukaj tam nawet nie wchodzę bez komentarza

Żeby nie było temat założyłem w celu dowiedzenia się co jest z cytuje wiesz takie dwa przecinki na górze " Kinomaniak " a nie post żeby być fajnym i mieć o 1 więcej misiu :(

Opublikowano

Podobno mają przenieść wszystko na inny serwer ale chuj wie czy to w ogóle nastąpi.

A wielka szkoda że nakazano zamknięcie stronki, bo to była jedyna dobra strona do oglądania online.

Zalukaj czy kinoman to syf na potęgę.

Jeszcze ekino nawet fajnie śmiga ale są limity 72min. Nie jestem pewna czy jak założysz konto to będziesz miał bez limitu.

Opublikowano

playtube, ekino, cba do filmow i iitv do seriali. Co do kinomaniaka, szkoda bo faktycznie tam mi sie najlepiej ogladalo filmy no ale coz, poczekamy zobaczymy.

sstwc.jpg

Opublikowano

Zamknęli właśnie wtedy kiedy chciałem obejrzeć film Ratując Pana Banksa no ale cóż szkoda to była jedyna taka strona na którą wchodziłem bez żadnych skrzywień jak zacząłem szukać nowych to aż mnie ściskało te kolory stron itd kinomaniak najlepszy był potem ekino dawało rade gdyby nie te limity szkoda ;/

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Wrócą :) Albo komuś sie znudziło prowadzenie strony bo wyciągną tyle hajsu już z niej.

Chciałbym zobaczyć Twój dowód dorosły człowieku z rocznika 93 <3 Miło poznać Dorota jestem.

zalukaj tam nawet nie wchodzę bez komentarza

Żeby nie było temat założyłem w celu dowiedzenia się co jest z cytuje wiesz takie dwa przecinki na górze " Kinomaniak " a nie post żeby być fajnym i mieć o 1 więcej misiu :(

Szkoda ze kinomaniak i zalukaj to to samo, i tutaj i tutaj sa te same filmy z tego samego odtwarzacza DWN. Jeśli ktoś umie korzystac z przeglądarki ominie limit za free :)

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...