Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maryhuanina ;-;

lipcio1910

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra fajni jesteście znajdziecie prace za granicą jeśli skończycie gimbaze to może kiedyś będziecie pracować np w holandi i zobaczycie jakie jest tam życie, a jak ktoś zobaczy abstynenta w tym wypadku ludzi którzy udają niewiniątka z was to macie w dupe i lepiej siedzcie w piwnicy tyle odmnie pozdro nasza kochana gimbaza

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Tak to jest gdy dziecko dorwie się do narkotyków. W klasie (1 gim, jestem w wieku autora) mam kilku co "pali" marihuanę. Patologia z przeżartym mózgiem przez to gówno. W twoim wieku powinno się uczyć a przynajmniej starać by mieć jakieś perspektywy w przyszłości. No ale przecież trzeba się wyluzować po sprawdzianie z matematyki, prawda?

@TDK2 pozdro, siedziałem kilka dni w Holandii. I wiesz co? Tylko ćpuny i młodzież (no młodzież, 18 - 25 lat na oko) tam to gówno palą. Tak to jest gdy nigdy nic się nie widziało a jako pierwszy z tym wyskakuje.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...