Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dziwne rzeczy

ksitka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, jako że wystartwował ots noobwar.eu chciałbym na nim zagrać lecz nie moge gdy próbuje się zalogować pisze że wczytywanie postaci trwa gdy sie skączy wywala mi błąd 1060(serwer zamknięty) kolegą wszystko działa.

Na stronkę to samo nie moge wejść koledzy mogą myślę że to wina internetu(proxy czy coś) bo na 2 kompie też nie moge wejść.

Miał ktoś może podobny problem?

Inne serwery działają

Opublikowano

Zainstaluj tibie od nowa może masz złą wersje tibi lub ip changera ? źle wpisałeś może ip do ip changera lub złą wersje tibi w ip changerze wybrałeś lub port ?

xmMfHrm.png
Opublikowano

Zainstalowałem port i ip changer jest dobry bo na innych ots wszystko działa jak już wyżej wspomiałem wydaje mi się że to interet mi blokuje ten serwer i strone ponieważ na 2 kompie też nie może wejść na strone

Opublikowano

To wpisz w google jak włączyć/wyłaczyć serwer proxy ja mam Linuxa na kompie którym teraz pisze i u mnie się to inaczej robi... wiec ssów nie zróbie ale wpisZ se w google masa poradników jest. a właczasz ip changera + tibie jako np administrator + ta sama zgodność ? to też może byćproblemem

xmMfHrm.png
Opublikowano

@up

ustaw automatyczne wybieranie wersji klienta w ip changerze.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...