Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nowy Champ?

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

źródło tych obrazkow poprosze najpierw.

Te obrazki to nowe avatary na Lunar'a

@topic

Jakoś mi się nie chcę w to wierzyć, ale pożyjemy, zobaczymy :)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Wątpię, że to nowy champion, jeszcze koń? Pls.

Brat/Siostra Hecarima :D

@t

Ciekawie by wyglądało, gdyby to był nowy champion, aczkolwiek w to wątpie ;D

279981407253602336505.png
Opublikowano

Wątpię, że to nowy champion, jeszcze koń? Pls.

Dlaczego wątpisz ?? Ognisty koń związany z Annie jej stary przyjaciel czemu nie ? przecież to jest magiczny koń i coś tam pisze o Ojcu nie wiem o co chodzi ale może jakaś klątwa czy coś. Lub być może ojciec Annie w tej postaci ale nie sądze

Opublikowano

To nowy skin do hecarima looknijcie w pliki gry :).

RADS - projects - lolr_air_client  _ releases - 0.0.1.50 - deply - assets - images - champions

I zauważcie że jest 5 skin do hecarima :).

QUhIR7.png

Opublikowano

Tłumaczenie:

Riot nie potwierdziła jeszcze, ale informacja o kolejnym wycieku nowego mistrza, który przyjedzie po Ao Shin: Flamehoof będzie AD junglerem który poprzysiągł zemstę na Starszego Lizarda, który ukradł ojcu magiczne istoty. Flamehoof i Annie są starzy przyjaciele.

Opublikowano

Po wpisaniu Flamehoof w google grafika wyskoczyło mi pełno obrazków kucyków z maj littyl ponni, więc to pewnie sprawka tych jebanych bronies i nadzieja ze będę mogli walić do klaczy nawet w lolu bo Hecarim im nie starcza.

Jebie prowokacją broniesów.

Opublikowano

Na jakimś AMA było powiedziane, że Ao Shin prawdopodobnie w tym roku nie wyjdzie. Więc albo dopiero ten chamion, któremu temat jest poświęcony, wyjdzie w 2015, albo ktoś ma starą informację o Ao Shinie w najbliższych kilku miesiącach.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Zauważcie że renekton ma jeszcze jakiegoś niby skina :D może to on będzie? kto wie

Tak, krokodyl z pustyni będzie koniem xD

Pierdole nie będę grał koniem.

Hecarim pozdrawia

@Top: Mam nadzieję, że to będzie nowa postać. Ognisty koń może być spoko xD. Tylko żeby nie dali mu jakiegoś skina z tej bajki My Little Pony...

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Już jednego Hecarima mamy. :D Wątpię, żeby to była nowa postać, aczkolwiek coś w tym może być. xD

W sumie to jeden z Riotu powiedział w wywiadzie, że nowej postaci NIKT nie będzie się spodziewał.. A raczej konia nikt się nie spodziewa, czyżby rzeczywiście? <3

Opublikowano

Renekton ma mieć skina o nazwie "Renekton Spalonej Ziemi".

A co to tego obrazka to wątpię, że to nowy champ.

1392153617-U1109043.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że Riot raczej póki co nie doda nowego champa. Chociaż mówili,że w tym sezonie ma dojść ok. 130 championów. Pożyjemy Zobaczymy :)

"If you want to ma­ke God laugh, tell him about your plans."

Opublikowano

Chociaż mówili,że w tym sezonie ma dojść ok. 130 championów.

Dobre info 2/10. Pokaż źródło... Mówili, ze 1 champ na miesiąc czy coś takiego a nie kurwa co 3 dni nowy champ (choć napisałeś w sezonie, więc jeszcze częściej niż co 3 dni...)... Pomyśl zanim napiszesz

Mi się wydaje, że tak jak napisał HeheheM - nowy skin do heca.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Taa... 130 champinów, jak powiedzieli, że to będzie ROK REWORKÓW i będzie ich o wiele więcej niż nowych championów więc najpierw pomyśl zanim coś napiszesz. xD Pewnie coś za ok. miesiąc może będzie zapowiedź next Champa. Mam nadzieję, że to będzie AP albo Support ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...