Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ekipy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszkuje:

GameMaster [2] [0/2]

ClinetMaster [1] [0/1]

ForumMaster [2] [0/2]

Technik profesnonalny [1/2] [0/2]

TeamSpeakMaster[1] [1/1]

Grafik [1] [0/1]

1 Skarga= Podziekowanie

Szukam profesjonalnego Team`u

Podanie proszę pisać pod komentarzem

1.Jak dużo czasu spędzasz mógłbyś poświedzić dla serwera?-

2.O Sobię-

3.Dlaczego ty?-

4.Czy jesteś wyrozumiały wobec graczy?-

5.Co byś mógł wprowadzić na serwerze?-

Proszę pisać Podania w komentarzach, możliwośc PW

Serwer Easy ,raty 500% jak i drop .

max lvl 255

Kazdy plugin , nowy item,quest itp. mojego autorstwa .

Nie mogę zadużo pisać ponieważ nie wiadomo co bedzię jutro .

Opublikowano

Forum Master oraz Game Master

1.Jak dużo czasu spędzasz mógłbyś poświedzić dla serwera?- Mam bardzo dużo czasu który mógł bym przeznaczyć na serwer 12h dziennie zależy od dnia.

2.O Sobię- Mam na imię Jacek, mam 16 lat. Zajmuję się tworzeniem for oraz tworzeniem stron internetowych. Dużo poświęciłem metinowi co nie poszło na marnę ponieważ zachowałem duże doświadczenie. Byłem administratorem na wielu serwerach oraz posiadałem swoje, (Hamachi oraz No-Hamachi). Mam w posiadaniu obecnie silnik forum IP.Board który mogę wgrać w każdej chwili. Ogarniam IP.Board w 100% więc nie ma problemu przy ustawieniu wszystkiego co trzeba oraz co jest potrzebne. Na serwerze również mogę być przydatny ponieważ moje umięjętności GM'a też są nezgorsze.

3.Dlaczego ty?- Tak jak opisałem wyżej, robiłem już to nie raz nie dwa więc ogarniam na pewno oraz wiem że nadam się na te posady co z pewnością oraz bez żadnych problemów mogę udowodnić. Jestem bardzo sumienny oraz odpowiedzialny więc nie więdzę żadnych przeszkód. Przyjęcie mnie na tą posadę to teraz tylko twoja decyzja.

4.Czy jesteś wyrozumiały wobec graczy?- Oczywiścię, pomagam każdemu graczowi który takowej pomocy potrzebuję, nikogo nie ignoruję ani nie traktuję ulgowo. Nigdy nikogo nie wyśmiewam ponieważ nie każdemu się w życiu wszystko wychodzi, a ja to rozumiem

5.Co byś mógł wprowadzić na serwerze?- Na serwer mogę wprowadzić nie tylko ład i porządek, ale również parę świetnych pomysłów co do serwera. Znam się trochę na tym więc pomoc z mojej strony jest mile widziana.

Mogę ci bardzo pomóc stworzyć coś pięknego, mogę zebrać jeszcze dużo mojej byłej ekipy w tym ClientMaster'a (jesli będziesz chciał.)

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

PODANIE NA GM

1.Jak dużo czasu spędzasz mógłbyś poświedzić dla serwera?-W tygodniu sie uczę ,ze szkoły wracam ok.16 więc moge poswiecić 5h dziennie,a w weekend nawet 10h jeśli zajdzie taka potrzeba.

2.O Sobię-Mam na imię Atrur,w kwietniu,a dokładnie 16 kwietnia kończe 18 lat.Mieszkam w małej miejscowosci Brześć Kujawski,nieodpodal Włocławka w województwie kujawsko-pomorski.Interesuje się informatyka,boksem który ćwicze 4lata ,a w ciepłe letnie wieczory lubie popływac w rzece lub na basenie,pływanie to najlepszy sposób aby sie wyluzowac.Z charakteru jestem osoba miłą,kultularna oraz szczerą i godną zaufania która ma stalowe nerwy oraz umie zachować zimna krew,ale czasem wybucha złoscią.

3.Dlaczego ty?-Niechce posiadac posady GM po to aby "szpanować" przed kolegami,pozatym moi koledzy nie graja juz w metina.Chce posiadac posade GM ,aby pomagac graczą by wszyscy mieli zabawe z gry na serwerze,zeby wszystkim grało sie przyjemnie i bezproblemowo.

4.Czy jesteś wyrozumiały wobec graczy?-Tak,wszystkich graczy traktuje jednym spojrzeniem.Posade GM posiadałem wiele razy i nikt nigdy na mnie nie narzekał.

5.Co byś mógł wprowadzić na serwerze?-Na serwer mugłbym wprowadzic wiele rzeczy,dlatego ze jestem takze questerem oraz technkiem.Na serwer wprowadziłbym miła atmosfere,by każdem graczowi grało sie miło,napisał bym nowe questy,organizowałbym wiele konkursów mam wiele świetnych pomysłów.

Mam nadzieje na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Kontakt:

GG:49560665

PW na Forum

E-mail:[email protected]

Pozdrawiam Xander.

Opublikowano

Na GameMastera

1.Jak dużo czasu spędzasz mógłbyś poświedzić dla serwera?- dziennie od 8 godzin spędzam przed komputerem czyli 8 to minimum (chyba że jakaś impreza)

2.O Sobię- tak więc nazywam się Mateusz pochodzę z małego miasteczka zwanym Dzierżoniów znajdującym się na Dolnym Śląsku leci mi teraz 19 rok dokładnie w lipcu interesuję się grami komputerowymi jak i sztukami walki. W grę Metin2 gram od 2008 roku czyli już trochę czasu na globalnym metinie posiadałem 97lvl (jak jeszcze był max 99). Z prywatnymi serwerami moja przygoda rozpoczęła się w 2010 roku. Administratorem gry byłem nie raz lecz na Serwerach Hamachi. Gdy nim byłem żaden gracz nie narzekał na serwer bo zawsze było co robić wiele eventów pomysłów konkursów pvp. Komendy Administratora znam podstawowe te najważniejsze lecz nowych uczę się strasznie szybko.

3.Dlaczego ty?- według mnie ludzie ze stanowiskiem Administratora chcą "szpanowac" zaczynają rozdawać eq navi popisywać się przed kolegami dając im eq i wgl. Chcą w ten sposób pokazać że są kimś w świecie metina a tak naprawdę się ośmieszają. Ja jestem osobą taka że traktuje każdego gracza równo nie patrząc czy to kolega czy nie, gra jest grą.

4.Czy jesteś wyrozumiały wobec graczy?- Jak pisałem wyżej każdego gracza traktuje tak samo, dlatego też dla każdego znajdę czas aby mu pomóc. Czasu w ciągu dnia mam dużo więc myślę że dał bym radę każdemu udzielić w tym czasie pomocy. Staram się raczej unikać kłótni, problemów, chcę żyć z graczami jak najlepiej po to aby serwer miał opinię dobrą a nie jak połowa "nie zagram administracja zła nie reaguję na PW i takie różne"

5.Co byś mógł wprowadzić na serwerze?- Na Serwer mógł bym wprowadzać wiele pomysłów jeśli chodzi o jakieś eventy bo w sumie tym się zajmuję najwięcej. Ale i również wprowadził bym spokój aby miło i sympatycznie spędzić czas na serwerze. Również mogę wprowadzić wielu graczy bo mogę reklamować serwer na wielu innych serwerach gdyż jestem troszkę znany na wielu serwerach.

6. Kontakt : GG : 1522507, TeamSpeak3 : posiadam, PW na forum

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Podanie na Game Mastera

1.Jak dużo czasu spędzasz mógłbyś poświedzić dla serwera?-w Dni szkolne od 15 do 1/2 w nocy, w weekendy od rana do wieczora ;)

2.O Sobię-Mam na Imie Alan mam 16 lat Jestem ogarnięty, Tworzyłem swóje serwery szybko się ucze, Pochodze z Podlaskiego Interesuję Się Muzyką, Techniką, nożną i Dziewczynami <3, Pale trawke (normalka Marihuana :D) Moja Zajawka to Hip-Hop i Trawka; )

3.Dlaczego ty?-z Chęcią pomogę Przy serwerze, Lubię pomagać graczom, Pilnować porządku na serwerze. Jestem Ogarnięty nie Olewam graczy, jak coś robię to Dokładnie

4.Czy jesteś wyrozumiały wobec graczy?-z Graczami mam bardzo dobry kontakt nikt na mnie nie narzeka , potrafię się z każdym dogadać, jestem Spokojny, Nigdy nie jestem Agresywny potrafię się opanować przy każdej sytuacji, Jestem Otwarty na każdą pomoc gracza ;)

5.Co byś mógł wprowadzić na serwerze?-Przedewszystkim Kulture na serwerze, różne Eventy, Konkursy, Bym rozkręcał serwer, żeby nikt się nie nudził, żeby zawsze było wesoło, Mogę reklamować serwer (duzo ich zwiedziłem) Nikt by nie narzekał na nudę czy inne problemy ;)

Moja Zajawka to Hip-Hop i Trawka <3

Opublikowano
1. Dlaczego chcesz być ForumMasterem?

Chciałbym zostać Forum Masterem ponieważ zawsze przydadzą się ręce do pracy. Chcę pomóc w rozwoju forum.

Chciałbym spróbować swoich sił i zmierzyć się z takim zadaniem.Znam bardzo dobrze regulamin forum.

Chciałbym pokazać sobie, a także innym, że potrafię być dobrym, pracowitym ForumMasterem

Jakie masz zainteresowania.

Moje zainteresowania to: motoryzacja, piłka nożna, siatkówka.

Bardzo lubie miło spędzać czas na forum.

O sobie

Pochodzę z woj. Podlaskiego,mieszkam w małej wsi. Mam 16 lat jestem ogarnięty

Pracowity i wyrozumiały dla innych.

Nie lubię się mądrzyć,jestem osobą cichą i spokojną umiem

przyznac się do błędu.

Prowadziłem kiedyś Forum Motoryzacyjne

Czy jesteś wyrozumiały wobec graczy ?

Każdemu jestem w stanie udzielic pomocy,jestem wyrozumiały dla graczy.

Chętnie pomagam innym. Nie jestem nerwowy podchodze do wszystkich

spraw poważnie.

Co mógłbyś wprowadzic na serwer ?

Przedewszystkim kulturę, eventy na forum żeby nie było nudno

I dużo innych.

Ile czasu poświęcasz na serwer?

Na utrzymywanie porządku na Forum mogę poświęcić Około 10h

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...