Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] GM/TGM .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko no to tak jak w temacie poszukuje posady GM/TGM na prywatnym serwerze metin 2 dedyk lub hamachi jest mi to obojętne bo chce wrócić do metka po rocznej przerwie, a jakoś tak mnie naszło ;D . Raczej jestem doświadczonym graczem bo chyba tak jak każdy zaczynałem od PL-a na którym osiągnąłem całkiem wysoki poziom z średnim eq, konto zostało sprzedane bo przerzuciłem sie na privy . Moim pierwszym prywatnym serwerem był AvalonMT2 na którym wbiłem 86 poziom NINĄ DAGGEREM ;D . No to, to był taki krótki wstęp jak to się zaczęła moja przygoda z metin 2, niżej powinienem się bardziej rozpisać chociaż wątpię, że komuś będzie chciało sie to czytać ;P .

1. Doświadczenie z grą, mistrz gry ? ; W metina to gram od kiedy pamiętam , moją przygodę zacząłem na s11 arkantes . Grałem tam całkiem długo gdzie osiągnąłem całkiem wysoki poziom 70 . Po czym znajomy z "reala" zaprosił mnie na prywatny serwer AvalonMT2, który był moim 1 prywatnym serwerem jak to napisałem wyżej . Grałem tam bardzo długo ale gdy serwer zaczął podupadać i administracja przestała interesować się tym co dzieje się na serwerze postanowiłem wyrzucić eq na ziemię i wtedy wpadłem na pomysł żeby stworzyć ze znajomymi swój własny prywatny serwer na hamachi . No i tak się stało po obejrzeniu i przeczytaniu tut-ów stworzyłem swojego 1 priva ; oo . Powiem nawet że miałem radochę, bo całkiem fajnie grało się na swoim serwerku z ziomkami ;D . Nauczyłem się wielu komend, ogarnąłem sb troszkę panel i nauczyłem się wgrywać pliki do ftp ; oo ;D . Ale dobra więcej tam o moim doświadczeniu będę mógł powiedzieć na skype lub jakimś TS-ie ;D

2. Ilość wolnego czasu ? ; Posiadam całkiem dużo wolnego czasu, ponieważ po powrocie że szkoły siadam sb do lekcji zrobię co mam zrobić, zapale sb papierosa i siadam na kompa, bo co tu robić jak nudno w domu . Ale nie zawsze można mnie złapać na kompie, ponieważ lubię sobie wyjść z ziomkami, jak jest ciepło to pogierzyć w jakąś piłkę ;D . A jak zimno to nawet tak o gdzieś pospacerować "przyfazować" coś ;D .

3. Coś o sobie ? Tak, tak jestem gimbusem bo chodzę do 3 klasy gimnazjum no i to jest taki minusik dla mnie ;D . Ale nie martwcie się ortografie ogarniam i rzadko robię jakiekolwiek błędy ; > . Jestem raczej osobą opanowaną i spokojną, ale jak ktoś lub coś wyprowadzi mnie z równowagi tooo jest źle, bardzo źle ;D, ale to to też się nie martwcie baaardzo ciężko mnie zdenerwować . Chętnie pomagam jak grałem na serwach i osiągnąłem jakiś wyższy poziom i eq "prosa" to nie zlewałem tych mniejszych poziomów tylko starałem się jakoś doradzić w sprawie eq,a nawet odpowiedzieć gdzie powinno się expić bo niektórzy nie wiedzą ; oo ;D . Jestem raczej człowiekiem zawziętym i próbuję dążyć do celów jakie sobie wyznaczę i że tak powiem jak nasz polski był strongman i nowy zawodnik mma "Tanio skóry nie sprzedam" hah ;D .

4. Dlaczego ty ? ; Posiadam całkiem dużą wiedzę o grze Metin 2, oraz wiem jakie serwery przyciągają danych ludzi, a które odrzucają i powiem że dobra administracja to jest podstawa ! ;D . Ale to wie chyba każdy . Mam sporą ilość wolnego czasu, więc będę mieć czas na pomoc graczom w grze jak i na forum i wgl wgl ;D . Jestem osobą w miarę spokojną więc to dobrze przy obecnych ludziach grających w metina, którzy ostro potrafią wyprowadzić człowieka z równowagi . Nie pomagał bym tym którzy mi się zaczną podlizywać i nie karał bym tych którzy by po mnie cisneli ;D . No i to chyba będzie na tyle niżej zaraz podam jakiś kontakt do siebie .

A i chciał bym nagrywać filmy z metka, z serwera gdyby ktoś mnie na jakiegoś wybrał, jeżeli miałbym z kim zacząć przygodę z nagrywaniem mógł by to być nowicjusz lub jakiś "weteran" to bardzo, bardzo chętnie ;D .

• Co Oferuję ? ;
  • -Pomoc w tworzeniu eventów.
  • -Pomoc przy forum.
  • -Dobrą znajomość komend.
  • -Reklamę serwera gdzie sie da .
  • -Poczucie humoru ^ ^ .

• Czego oczekuję ? ;
  • -Miłej atmosfery i administracji z poczuciem humoru .

No to kontakt ;

Skype - dyndalek1211

gg - 24210879 bardzo rzadko jestem ;D .

PW FORUM lub pod tematem pisać .

Posiadam TS więc tam można sobie pogadać .

Jeśli zrobiłem jakieś błędy to sorka, sam nie lubię gdy ktoś robi błędy i "razi" mnie takie coś po oczach ;D .

@EDIT

Moge pomagać przy pliczkach . Niby coś tam umiem .

Opublikowano

Wiem, że to głupie, ale ludzie w dzisiejszych czasach opierają się na tym jak człowiek jest, że się tak brzydko wyrażę " wyszczekany " Opis całkiem niezły, te emotikony już tak nie rażą w oczy, ale mówię - sam fakt tych kilku postów .. Rozumiesz o co mi chodzi, prawda? ;)

TErqQ.png

Opublikowano

Rozumiem, rozumiem wiem że ludzie na to patrzą ;D . Ale co ja zrobię że nie lubię dawać jakiś bezsensownych postów typu "Fajna prezka na pewno zagram" ;D Dla mnie to jest głupie .

Opublikowano

ref

Przepraszam nie jestem modem lecz "refresz" co 24h ;)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Troszke odstrasza mnie w tobie pare rzeczy, a mianowicie :

-dziwny styl pisowni, brak estetyki, wszystko na odwal sie upchane.

- emoty..

- Malo opisales o sobie.

- Postow masz o wiele za malo.

- Moglbys sie pochwalic jakimis ss z tego twojego serwera, to co zrobiles dla niego.

-Odświeżanie co 24h. Nalapiesz sobie pkt.

Mimo wszystko, zycze powodzenia.:-)

43369300000377166331.png

''Mimo, że do celu jeszcze daleko, szczęśliwy jestem, że jak na razie dotąd doszedłem..'' ♥

Alien2(Reaktywacja) -> Erratum

Opublikowano

Taki mam styl ;D . Lubie używać emotek co ja poradzę . Więcej na skype gg 24210879 lub jakimś ts . No wiem że mam mało nie lubię pisać bez sensu ale chyba zaczne .. Dawno temu to było więc nic już nie mam zwykły serwer pvp .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...