Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się zmienić e-mail do konta?

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, miałem tam jakieś konto w cabalu, i chcę zmienić na nim email, da radę? Szukałem jakiś opcji w ustawieniach konta, ale nie dopatrzyłem się.

Opublikowano

Zapoznaj się z prefiksami w dziale.
Dawniej żeby zmienić e-mail trzeba było napisać do supportu (http://support.cabalonline.com). Nie wiem czy coś w tej kwestii się zmieniło, ale jeśli po zalogowaniu w panelu nic nie ma o zmianie e-maila to pisać do supportu ;)

Opublikowano

Napisałem takie coś:

Hello, i change my email account, and i wanna transfer cabal account for new email. Can you do this?

Old email: ***
New email: ***

Thank you.

Zrozumiałe to jest?

Opublikowano

Tak po prostu Ci nie zmienią. Odpiszą Ci co masz im jeszcze podać, zapewne Secret Answer czy coś w tym stylu ;)

Opublikowano

Myślę że na to odpowiedzą szybko. Mojemu bratu jak okradli konto to czekał prawie 2 miesiące :D

Opublikowano

To faktycznie szybko... -.-

To pytanie akurat znam, coś jeszcze będę musiał im podać, czy to wystarczy?

Opublikowano

Odpisali dosyć szybko, i piszą że aktualnie nie zmieniają emaili, ale ta opcja ma być wprowadzona, a gdy spytałem kiedy to odpowiedzieli, że nie mogą powiedzieć. Czyli pewno sami nie wiedzą, czy to wprowadzą.

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...